Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins, Eltermanis, Labuts ielaiž daudz, Koliņko pirmā sausā spēle

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņins, Eltermanis, Labuts ielaiž daudz, Koliņko pirmā sausā spēle
Aleksandrs Koliņko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Ziņojam par Latvijas futbola leģionāru gaitām. Šodien bija īsta vārtsargu diena, jo četri mūsu vārtu vīri piedalījās spēlēs Šveicē, Norvēģijā, Portugālē un Krievijā. Vislabāk klājās 39 gadus vecajam Aleksandram Koliņko, kurš aizvadīja pirmo sauso spēli sezonā.

Par Aleksandra Cauņas atgriešanos Maskavas CSKA pieteikumā jau ziņojām, bet Krievijas Nacionālajā līgā šodien visas 90 minūtes nospēlējis Oļegs Laizāns, un viņa komanda savā laukumā ar 1:0 pārspēja nesen tik vareno Mahačkalas "Anzhi". Uzvarēja arī Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika", kas viesos ar 2:0 pārspēja Sanktpēterburgas "Dinamo". Koliņko septiņās kārtās trešā spēle sezonā un pirmā sausā spēle, arī Zjuzins aizvadīja visu maču. Savukārt Ivans Lukjanovs savas "Volgar" komandas rindās nāca uz maiņu 58.minūtē pie 2:1 pret "Sakhalin", un rezultāts vairs nemainījās. Pēc septiņām kārtām starp 18 komandām mūsu spēlētāju komandām sekojošas pozīcijas: "Baltika" 7., "Enisey" 9., "Volgar" 10.

Šveices Superlīgā Andra Vaņina "Sion" savā laukumā ar 2:3 piekāpās čempionei "Basel". Diemžēl pēc vairākām sausajām spēlēm Vaņins šodien kapitulēja trīsreiz, turklāt pie rezultāta 2:2 mača 84.minūtē Vaņins pēc bīstama pretinieku centrējuma pārvirzīja bumbu savos vārtos. "Sion" sešās kārtās bilance 2-2-2.

Otro reizi piecās kārtās Polijas Ekstraklasē sākumsastāvā ticis Deniss Rakels, kura "Cracovia" izbraukumā nospēlēja 0:0 ar Vroclavas "Slask". Mūsu uzbrucējs nospēlēja līdz 61.minūtei. Teksta tiešraidē atzīmēts, ka 10.minūtē Rakels skaisti un tehniski sitis no padsmit metriem, taču vietā bijis "Slask" vārtsargs. "Cracovia" piecās spēlēs 1-1-3.

Azerbaidžānas čempionātā pēc neizšķirta turnīra ievadā šodien 2.kārtas spēlē Oskara Kļavas AZAL izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Simurq". Mūsu futbolistam pilna spēle. Moldovas čempionātā Alekseja Kovaļova "Dacia" mājās ar 2:0 tika galā ar "Dinamo-Auto", tomēr mūsu spēlētājs laukumā tika vien 86.minūtē, kad tablo jau rādīja 2:0. Baltkrievijas čempionātā Igora Tarasova "Neman" viesos ar 2:1 uzvarēja Brestas "Dinamo", atspēlējoties no 0:1. Tarasovs spēlēja no zvana līdz zvanam.

Norvēģijas pēc spēka 2.līgā Māra Eltermaņa "Alta" mājās cīnījās ar "Bærum" un jau pēc puslaika bija 2:2 - pirmos vārtus mūsu vārtsargs ielaida no 11 metru soda sitiena atzīmes. Pēc pārtraukuma viesi pievienoja vienus vārtus, un Eltermaņa "Alta" zaudēja ar 2:3. Cita mūsu vārtsarga Igora Labuta "Atletico" komanda Portugāles pēc spēka 2.līgas spēlē pret "Chaves" nospēlēja 2:2. Labuts arī šai 2.kārtas mačā sargāja savas vienības cietoksni.

"Sion" - "Basel" 2:3

     [+] [-]

, 2014-08-18 01:31, pirms 10 gadiem
Noraka.

     [+] [-]

, 2014-08-18 15:43, pirms 10 gadiem
nez, kā veicas mūsu "zelta bucim" Saškam Čekulajevam. ja atmiņa neviļ, pirms kāda laiciņa viņš bija aizsities līdz pat Taizemes 2.līgai.

     [+] [-]

, 2014-08-18 16:10, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: nez, kā veicas mūsu "zelta bucim" Saškam Čekulajevam. ja atmiņa neviļ, pirms kāda laiciņa viņš bija aizsities līdz pat Taizemes 2.līgai.
Cik var noprast pēc soccerway.com vakar debitējis Farēru salās ar golu.

     [+] [-]

, 2014-08-19 00:12, pirms 10 gadiem
Pirmie vārti episki.