Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzinam piespēle uzvaras vārtos, Gaurača sausā sērija turpinās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zjuzinam piespēle uzvaras vārtos, Gaurača sausā sērija turpinās
Artūrs Zjuzins
Foto: fc-baltika.ru

Krievijas Nacionālajā līgā atkal produktīvi nospēlējis Artūrs Zjuzins, kurš ar lieliski izpildītu stūra sitienu palīdzēja komandas biedram gūt uzvaras vārtus, savukārt Edgars Gauračs nekādi nespēj iesist vairāk nekā gadu.

Artūra Zjuzina pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" šajā kārtā viesojās "Khimki" laukumā. Piemaskavas vienība pirmajā puslaikā dominēja, taču pirmie vadībā izvirzījās viesi. Puslaika pašās beigās "Khimki" izlīdzināja rezultātu. Spēles otrajā pusē "Baltika" sāka uzbrukt arvien vairāk, pie tam viena laba iespēja izcelties bija arī Zjuzinam, bet viņa sitiens lidoja nedaudz garām vārtiem. Vēl vairākās epizodēs Zjuzins izdarīja bīstamas piespēles gar vārtiem. 90. minūtē tieši pēc Artūra izpildītā stūra sitiena "Baltika" guva uzvaras vārtus - 2:1! Vērts piebilst, ka vēl pirms tam Grigorijs Čirkins nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Zjuzins laukumā pavadīja 90 minūtes, izdarīja divus bīstamus sitienus, vairākos uzbrukumos bija uzmanības epicentrā, kā arī asistēja otrajā vārtu guvumā. Aleksandrs Koliņko palika uz rezervistu soliņa (viņš tika ļoti kritizēts pēc iepriekšējās spēles), bet Aleksejs Višņakovs netika pieteikts spēlei.

Pieteikumā netika arī Oļegs Laizāns, kura Krasnojarskas "Enisey" viesojās pie Maskavas "Torpedo". Maskaviešu sastāvā pēc puslaika pārtraukuma cīņā devās Edgars Gauračs, tādējādi pirmo reizi izejot laukumā pret savu bijušo klubu. Ātri vien Gauračam radās pirmā un arī vienīgā patiešām reālā iespēja izcelties, taču izgājiens viens pret vienu noslēdzās ar sitienu garām vārtiem. Kopumā Edgars laukumā bija ļoti pamanāms, bieži iesaistījās divcīņās, taču tas viss notika patālu no soda laukuma vairāku pretinieku ielenkumā. Pēdējo reizi viņš par sevi atgādināja kompensācijas laikā, kad mēģināja eleganti iesist vārtus ar pēdu, tomēr no asa leņķa uzsist precīzi bija grūti - 0:0.

Edgars Gauračs oficiālā spēlē kluba rindās vārtus nav guvis kopš 2011. gada jūnija, kad vēl spēlēja "Enisey" sastāvā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja