Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Lukjanovs pārceļas uz Ukrainas Premjerlīgas pastarīti Zaporožjes "Metallurg"

Lukjanovs pārceļas uz Ukrainas Premjerlīgas pastarīti Zaporožjes "Metallurg"
Ivans Lukjanovs
Foto: lechia.pl

Jaunu klubu atradis Latvijas izlases uzbrūkošais pussargs Ivans Lukjanovs, kurš karjeru turpinās Ukrainā, pārstāvot Zaporožjes "Metallurg".

25 gadus vecais Lukjanovs ir "Skonto" akadēmijas audzēknis. Kopš 2009. gada Lukjanovs spēlēja Polijas augstākajā līgā Gdaņskas "Lechia" sastāvā. Pēc pagājušās sezonas Lukjanovs nolēma pamest Polijas klubu. Tagad beidzot izdevies atrast jaunu darba vietu.

Zaporožjes klubs pagājušajā sezonā spēlēja Ukrainas 1. līgā, spējot nodrošināt atgriešanos augstākajā sabiedrībā. Jauno sezonu "Metallurg" sācis slikti, pirmajās piecās spēlēs iegūstot tikai vienu punktu un ieņemot priekšpēdējo vietu 16 vienību konkurencē. Komanda guvusi tikai vienus vārtus, kas spilgti norāda uz uzbrucēja nepieciešamību.

"Metallurg" neatklāj noslēgtā līguma nosacījumus. Pagaidām arī nav zināms, vai Lukjanovs varēs debitēt jau nākamajā mačā, kas būs svētdien izbraukumā pret "Karpaty". Vēl neesot saņemti transfēra dokumenti no Lukjanova iepriekšējā kluba. Kopā ar Lukjanovu "Metallurg" pievienojies bijušais Daugavpils "Daugavas" aizsargs Igors Dudņiks, kurš atgriezies savā dzimtajā klubā.

Tikmēr cits mūsu uzbrucējs Deniss Rakels turpinās spēlēt Polijā. 2011. gada sākumā Rakels izskatīja vairāku klubu piedāvājumus, beigās izvēloties Polijas Ļubinas "Zaglebie" (9. vieta pagājušajā sezonā 16 komandu konkurencē) un noraidot Krievijas Premjerlīgas kluba Kazaņas "Rubin" piedāvājumu. Kluba pamatsastāvā viņam neidzevās nostiprināties, tāpēc 2011. gada augustā Rakels tika izīrēts Polijas 1. līgas klubam Katovices "GKS". Šobrīd puses panākušas jaunu vienošanos par futbolista palikšanu Katovices komandā. Līgums ar Ļubinas vienību Latvijas futbolistam ir spēkā līdz pat 2014. gada jūnijam.

Izmantotie resursi:
fcmetalurg.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-17 14:16, pirms 12 gadiem
Aladeen rakstīja: Kazaņas "Rubin"?? Idiots
Kāpēc idiots,tur viņš vispār uz soliņa vietu nenopelnītu,te vismaz ir spēļu prakse,lai arī pirmajā līgā.
Slēpts komentārs: Pampars5
, 2012-08-17 15:10, pirms 12 gadiem
Nav slikti, jo Zaglebie viņam vieta šobrīd diez vai atrastos. Katovicē vismaz varēs atkal spēlēt. Pērn to jau labi darīja, bet patraucēja traumas. Šosezon bez tām un viss būs labi. Lai veicas!
, 2012-08-17 16:42, pirms 12 gadiem
pipars555 rakstīja: Kāpēc idiots,tur viņš vispār uz soliņa vietu nenopelnītu,te vismaz ir spēļu prakse,lai arī pirmajā līgā.
Stulbs salidzinajums ņemot vera ka Ļubinas „Zaglebie” viņs ari netika uz soliņa
, 2012-08-17 19:55, pirms 12 gadiem
YeTii rakstīja: Stulbs salidzinajums ņemot vera ka Ļubinas „Zaglebie” viņs ari netika uz soliņa
vispār jau viņam piedāvāja vairāk sēdēt uz soliņa un spēlēt jauniešu komandā un līgā vai iet uz 1. līgu
, 2012-08-17 23:54, pirms 12 gadiem
Tukumam pievienojās 3 brazīļi. Iespējams jau būs rīt spēlē pret Valmieru.
, 2012-08-18 00:15, pirms 12 gadiem
Aiziet, austrumi.
Pagājušo sezonu Ekstraklasē pabeidza seši latvieši un divi 1.līgā. Šo sezonu Polijā uzsāk tikai viens 1.līgā
, 2012-08-18 03:06, pirms 12 gadiem
Ruginam neizdevās Ukrainas Premjerlīgā nostiprināties, bet domāju un ceru, ka ar Lukjanovu būs cits stāsts. Viņš tiek ņemts kā potenciāls komandas līderis. Cerams spēs attaisnot cerības. Līga ļoti laba. Lai veicas!
, 2012-08-18 08:02, pirms 12 gadiem
Līdz šim brīdim nevienam Latvijas futbolistam Ukrainas premjerlīgas klubos nav izdevies nostiprināties.Nedomāju ,ka tas izdosies arī Lukjanovam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.