Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Rudņevu grib "Mallorca"

Rudņevu grib "Mallorca"
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Pēc sekmīgā jaunās sezonas sākuma atkal sāk parādīties ziņas, ka Artjomu Rudņevu vēlas iegūt savā īpašumā pazīstami klubi. Šodien izskanējis Spānijas „Mallorca” vārds.

Šajā gadījumā tās nevar nosaukt par baumām, jo „Mallorca” pirms gaidāmā Spānijas čempionāta sākuma patiešām meklē uzbrucēju, un Artjomu Rudņevu Maljorkai ieteicis „Lech” spāņu treneris Hosē Marija Bakero. Šis treneris ļoti labi atsaucies par Rudņevu, un Bakero ir labi pazīstams ar Maljorkas kluba viceprezidentu un direktoru vienā personā Lorenco Ferreru. Bakero, neskatoties uz iespējamo savas vadītās komandas „Lech” pavājināšanos, pārliecinājis „Mallorca” par Rudņeva kvalitātēm.

Tiesa, šajā gadījumā atkal daudz kas atkarīgs būs no cenas, kuru „Mallorca” vēlas uzzināt no „Lech” jau tuvākajā laikā. Esam agrāk ziņojuši, ka Poznaņas „Lech” sauktā summa svārstās ap pieciem miljoniem eiro, bet minētajā materiālā teikts sekojoši: „Mallorca” vadība netic, ka „Lech” par Rudņevu prasīs vairāk nekā divus miljonus eiro. Sak, futbolists ir talantīgs, taču tas vēl jānoslīpē, pie tam viņš šobrīd spēlē mazā līgā.

Pieminēta arī Rudņeva izcilā statistika – „Lech” rindās 42 spēlēs gūti 23 vārti, un tie ir vairāk nekā vieni vārti divās spēlēs. Nemaz nerunājot par šīs sezonas sākumu - divi hattrick trīs mačos. „Mallorca” pārstāvji tic, ka Rudņevs atbilst meklētajiem parametriem – ātrs uzbrucējs ar labu ožu un teicamiem fiziskajiem dotumiem. Ja darījums notiktu, Rudņevs būtu kā aizvietotājs aizgājušajam kamerūnietim Pjēram Vebo, kurš Maljorkas salā aizvadīja vairākus gadus, bet tagad pārcēlies uz turku „İstanbul BB”.

Pēc Vebo aiziešanas „Mallorca” izskatījusi dažādus variantus, taču Sebastjanu Fernandesu nav vēlējies atdot „Malaga” treneris Manuels Pelegrini, savukārt cits variants Nelsons Valdess nupat parakstījis līgumu ar Kazaņas „Rubin”. Šobrīd kā reālākais pretendents pirkumam tiek saukts tieši Rudņevs.

Pagājušajā sezonā „Mallorca” Spānijas čempionātā ieņēma 17. vietu, ar lielām pūlēm noturoties „La Liga”. Labākais kluba sasniegums valstī ir 1998./99. un 2000./01. gada sezonās izcīnītā 3. vieta.

Piebildīsim, ka arī Vācijas Bundeslīgas klubs "Hannover 96" meklē pastiprinājumu uzbrukumā. Kā ziņo 4-4-2.com, vācieši izskata iespējas pastiprināt priekšējo līniju vai nu ar Rudņevu, vai arī Admiru Mehmedi no Cīrihes. Abi gan varētu izmaksāt vairāk par trim miljoniem eiro, un iegāde notiktu vienīgi tad, ja Hannovere pārvarētu "Sevilla" barjeru un iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
Diario de Mallorca, śltimas noticias de...
Fussball - 4-4-2.com - Fussballgerüchte -...


, 2011-08-17 11:20, pirms 13 gadiem
pašlaik tiešām jāatzīst, ka viņš spēlē mazā līgā. Polija priekš mums ir kas ļoti liels un spēcīgs, bet uz pasaules fona spēlēt polijā - tur grūti kārtīgu ciparu uzplēst ! Daudz vieglāk to būtu izdarīt kautvai no kādas Bundeslīgas lejas gala komandām !
ja godīgi, tad Hannovere būtu ideāls variants, jo spēlēt Bundeslīgā ir neaizvietojama pieredze !
+ katru spēli ar Tjomu pa Eirosportu redzētu
, 2011-08-17 11:21, pirms 13 gadiem
Hanovere ja tiks Eiropas kausos buutu labaaks variants
, 2011-08-17 11:24, pirms 13 gadiem
Hanovere būtu fantastisks variants!!!! Turēšu īkšķus par to
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tutanhamons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-17 11:33, pirms 13 gadiem
Tikai Bundeslīga !!! :O
, 2011-08-17 11:33, pirms 13 gadiem
un vispār kāda varbut motivacija spelet kluba, kursh cinas tikai par palikshanu savaa liigaa jau vairakus gadus...
Slēpts komentārs: Raimio Lleijo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-17 11:34, pirms 13 gadiem
Rudņevs pa labu būs priekš šā kluba!
lech jau negribēs dot prom.
Kārtējā Rudņeva iespēja tikt augstāk paies gar degunu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JTerry
Slēpts komentārs: Modritis
, 2011-08-17 11:42, pirms 13 gadiem
Nevajag sasteigt un aizskriet uz La Liga. Tur būs ļoti smagi, jo tas tomēr ir krietni augstāks līmenis kā Polijā. Pirmās 6-7 komandas mierīgi varētu spēlēt ČL. Labāk lai paspēlē Bundeslīgā, kas tomēr nav TIK stipra kā La Liga, un pēc tam ja būs spējis sevi apliecināt Vācijā, varētu mēģināt tikt kādā labā klubā Spānijā, Anglijā, Itālijā vai kur citur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-17 11:53, pirms 13 gadiem
Piekritīšu, ka Hannovere tik tiešām būtu labs variants...
Nu bet tad lai iet tikai kopā ar Stiliču, kurš daudzus golus uzliek Artjomam uz paplātes... protams jāmāk ir arī iesist un Rudņevs to pieprot ĻOTI labi.
Slēpts komentārs: Johons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-17 11:58, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: kaa tad..
nu bet nebija laizaans tik daargs
, 2011-08-17 12:00, pirms 13 gadiem
Johons rakstīja: nu bet nebija laizaans tik daargs
bija,bija,pie tam,tas laikam skaitās LV transfēru rekords.
, 2011-08-17 12:04, pirms 13 gadiem
neoxeo rakstīja: bija,bija,pie tam,tas laikam skaitās LV transfēru rekords.
A Andreja Rubina 2,8mil. euro uz Crystal Palace 2001. gadaa?
, 2011-08-17 12:22, pirms 13 gadiem
Mallorca diezgan riskants variants, komanda parasti atrodas tabulas otrajā pusē, komanda spēlē, lai neielaistu, nevis iesistu un Rudnevs nav tik tehnisks futbolists,lai pats sev veidotu momentus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-17 12:30, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: par Rubinu toč nebija tik daudz.. Laizans ir transferu rekords LV futbolā.. ja kas tad es domaju Ilvar Kosinkēvičs varētu vissus te apgaismot..
Man arī it kā laizāna transfērs šķiet lielākais..
, 2011-08-17 12:33, pirms 13 gadiem
Nākamais solis varētu būt Bundeslīga. Tur viņam noteikti ir vieta, pietam līga ir ļoti augstā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: emssis_19
, 2011-08-17 12:50, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: nedotu par Artjomku vairāk par 600 štukām, iesist pret pastariem 3 vārtus, prot arī LMT līgas leģendas- Dobrocevs, Mihailops, Verpis, Rimkuss.
Laikam spēles ar Juventus neredzēji?
, 2011-08-17 13:02, pirms 13 gadiem
Kamēr nepārdos, tikmēr neticēšu, ka vispār ir pat interese!
P.S Pārāk daudz jau ir rakstīts par ieinteresētajiem viņa pakalpojumos!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.