Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Šveices klubs "Sion" izpērk Robertu Uldriķi no RFS

Agris Suveizda

Oficiāli: Šveices klubs "Sion" izpērk Robertu Uldriķi no RFS
Roberts Uldriķis
Foto: Raimonds Volonts, FK RFS

Šajā pēcpusdienā Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis ir oficiāli pārdots Šveices sestajam spēcīgākajam klubam "Sion", sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs.

Pirms aptuveni stundas Latvijas Virslīgas līdere RFS savā Facebook profilā ievietoja paziņojumu par 20 gadus vecā Roberta Uldriķa pāreju uz Šveices "Sion". Kā Sportacentrs.com pastāstīja Usovs, arī tobrīd pāreja gan vēl tomēr nebija notikusi par visiem 100%, jo talantīgajam uzbrucējam vēl bija jāiziet medicīniskās pārbaudes, taču nu gan esot atrisināts arī pēdējais nepieciešamais procents. Arī "Sion" savā mājaslapā darījumu jau ir izziņojusi, apstiprinot, ka parakstīts četru gadu līgums.

"Interese par Robertu bijusi no daudziem klubiem, taču "Sion" bija pirmais, kas atnāca ar reālu un konkrētu piedāvājumu. Tas bija pagājušajā nedēļā. Protams, ļāvām doties Robertam uz klubu, kurā viņš pavadīja vairākas dienas. Mūsu līgumā ar Uldriķi bija iekļauts punkts par konkrētu izpirkuma maksu, kuru "Sion" arī aktivizēja," sacīja Usovs. Summu atklāt gan sporta direktors negribēja, taču portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka tā nebija ļoti augsta – no 100 līdz 150 tūkstošiem eiro. ""Ventspils"? Viņi tikai daudz runājuši par interesi, taču nekāda piedāvājuma mums nav bijis."

"Brīdis, kad pārņem gan skumjas, gan lepnums un prieks reizē," savā "Facebook" profilā raksta RFS. "Šodien ir pienācis tas brīdis, kad diemžēl mums ir jāsaka atā vienam mūsu komandas spēlētājam. Šodien mūsu komandu atstāj viens no talantīgākajiem Latvijas uzbrucējiem Roberts Uldriķis. Robertam piemīt liela pašatdeve, pareizā attieksme pret sportu un dzīvi un, protams, liels talants. Laukumā viņš ir emocionāls cīnītājs, kurš cīnās līdz pēdējam, bet ārpus tā - inteliģents un pat nedaudz kautrīgs jauns cilvēks. Tu esi lielisks futbolists, un Tevi gaida liela un panākumiem pilna futbola nākotne! No visas sirds visas RFS komandas vārdā sakām Tev lielu paldies, ka esi bijis ar mums, un novēlam panākumiem bagātu karjeras turpinājumu. Mēs vienmēr būsim blakus, jo Tu vienmēr būsi daļa no lielās lauvu ģimenes! Lai Tev viss izdodas, Robert!"

Uldriķis šajā sezonā pamatsastāvā uzsācis tikai četras spēles, taču ar septiņiem gūtiem vārtiem ir RFS rezultatīvākais spēlētājs. 2017. gada 12. jūnijā spēlē pret Igauniju Uldriķis piedzīvoja debiju nacionālās izlases sastāvā, bet šajā vasarā Latvijas valstsvienības kreklā guva arī pirmos vārtus, ar precīzu sitienu izceļoties spēlē pret Azerbaidžānu (1:3). Šveices čempionāts startēs jau šonedēļ, un ''Sion'' 22. jūlijā paredzēta spēle savā laukumā pret ''Lugano''. Savukārt rīt "Sion" pārbaudes spēlē tiksies ar Milānas "Inter". Jāpiemin, ka iepriekš vairākus gadus ''Sion'' kluba pamatvārtsargs bija Latvijas izlases pirmais numurs Andris Vaņins. Situācija Cīrihē visdrīzāk nemainīsies, un arī jaunajā sezonā Vaņinam laikam nebūs atvēlēta pirmā numura loma.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-17 13:33, pirms 6 gadiem
kam izīrēs?

par ko RFS tā bēdājas - džeks pie viņiem bija knapi sezonu ~20 spēles

  +4 [+] [-]

, 2018-07-17 13:33, pirms 6 gadiem
Tas nu gan ir mazs transfērs.

     [+] [-]

, 2018-07-17 13:41, pirms 6 gadiem
"diemžēl mums ir jāsaka atā..."

  +6 [+] [-]

, 2018-07-17 14:08, pirms 6 gadiem
Ceram, ka būs kā Dāvim, nevis Jānim.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-17 15:04, pirms 6 gadiem
Šveicē līmenis ir ļoti labs, taču arī ne neiaizsniedzams. Ar pamatīgu darbu jāpierāda sava lietderība. Šabalam Beļģijā un Ikauniekam Francijā aizķerties neizdevās, taču šis stāsts var būt citādāks. Lai izdodas!

  +4 [+] [-]

, 2018-07-17 15:22, pirms 6 gadiem
Lai čalim izdodas! Tiešām gribas mūsu džekus labos klubos. Nav nekas pret Virslīgu, bet tomēr izlases rezultāti rāda to ko rāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-07-17 16:30, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:46, pirms 6 gadiem
Diez rīt pret Inter spēlēs?

     [+] [-]

, 2018-07-17 16:59, pirms 6 gadiem
Galvenais lai ir veselība,izskatās,ka čalis ar galvu draudzējas ,tad visam jābūt kārtībā! Veiksmi!!!

     [+] [-]

, 2018-07-17 17:35, pirms 6 gadiem
Virslīga. jā mums ir Amatieru līmenī!! Lai būtu piemēram, kā LV hokeja izlase ir vajadzīgi vismaz 7 spēlētāji UEFA čempionu līgā kas spēlētu un regulāri krātu pieredzi. Mums nav tās pieredzes. Un ņemot arī piemēru no islandes nav tās komandas vienotības un ticības un kapāšanas. Manuprāt arī daudz ko nosaka kārtīgs kapteinis komandā, nu nav mums tāda ar kārtīgu raksturu un ar piemēru kas var aiziet un iesit vārtus!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-17 17:37, pirms 6 gadiem
Tik daudz Latviešu dzīvo anglijā saprotams darba apstākļu deļ, nu laidiet savus bērnus futbola sporta skolās izcila sporta skola, un varbūt pēc dažiem gadiem būtu iespēja tomēr pārstāvēt savu valsti LV un būtu meistarība

     [+] [-]

, 2018-07-17 18:29, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: kam izīrēs?

par ko RFS tā bēdājas - džeks pie viņiem bija knapi sezonu ~20 spēles
Bēdājās, jo pat nākot uz maiņu komandas labākais bombardieris.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-17 18:35, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Virslīga. jā mums ir Amatieru līmenī!! Lai būtu piemēram, kā LV hokeja izlase ir vajadzīgi vismaz 7 spēlētāji UEFA čempionu līgā kas spēlētu un regulāri krātu pieredzi. Mums nav tās pieredzes. Un ņemot arī piemēru no islandes nav tās komandas vienotības un ticības un kapāšanas. Manuprāt arī daudz ko nosaka kārtīgs kapteinis komandā, nu nav mums tāda ar kārtīgu raksturu un ar piemēru kas var aiziet un iesit vārtus!
Kapteinim nav obligāti jābūt vārtu mašīnai. Lielai daļai komandu kapteiņi ir aizsargi, vārtsargi - no tiem diez vai gaida vārtus.

     [+] [-]

, 2018-07-17 19:34, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Virslīga. jā mums ir Amatieru līmenī!! Lai būtu piemēram, kā LV hokeja izlase ir vajadzīgi vismaz 7 spēlētāji UEFA čempionu līgā kas spēlētu un regulāri krātu pieredzi. Mums nav tās pieredzes. Un ņemot arī piemēru no islandes nav tās komandas vienotības un ticības un kapāšanas. Manuprāt arī daudz ko nosaka kārtīgs kapteinis komandā, nu nav mums tāda ar kārtīgu raksturu un ar piemēru kas var aiziet un iesit vārtus!
Tu laikam nepārzini tēmu,jo raksti aplamības,ČL līmeni varētu salīdzinat ar NHL līmeni... Es nemaz nerunāju par sportaveidu popularitāti un konkurenci .... Un par kapteiņiem Tev arī diezgan virspusējas zināšanas,te gan nav atšķirība kādā sporta veidā.

     [+] [-]

, 2018-07-18 09:12, pirms 6 gadiem
A. Uldriķis aģents. "Ziemā par došanos prom vēl bijām skeptiski, bet redzot, ka viņam labi iet UN VIŅŠ JAU ŠEJIENES LĪMENI SĀK PĀRAUGT, sākām skatīties variantus.

     [+] [-]

, 2018-07-18 09:15, pirms 6 gadiem
Kur nu pārējiem Latvijas futbolistiem līdz viņa līmenim !