Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

E. Višņakovs turpina pārbaudi Maskavas "Torpedo" treniņnometnē

E. Višņakovs turpina pārbaudi Maskavas "Torpedo" treniņnometnē
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs, kuram šajā starpsezonā tiek aktīvi gatavota pāreja no Lodzas "Widzew" uz kādu spēcīgāku klubu, turpinās atrādīties Maskavas "Torpedo" vienībai un skaidrībai par viņa transfēru vajadzētu būt līdz nedēļas beigām.

Vakar Eduardam Višņakovam bija jāatgriežas no treniņnometnes Austrijā kopā ar Maskavas "Torpedo" komandu, kura šajā sezonā atgriezīsies Krievijas Premjerlīgā. Višņakovs nedēļas sākumā bija piekritis triju dienu pārbaudei, taču tomēr palicis ilgāk.

"Mēs piekritām šādam solim, jo "Torpedo" ir ieinteresēti VIšņakovā un vēlas viņu pārbaudīt ilgāk," poļu medijiem atklājis Lodzas "Widzew" preses sekretārs Mihals Kuleša. "Domāju, ka jau līdz nedēļas beigām būs skaidrs, vai viņš pāries uz "Torpedo". Galu galā, jāņem vērā arī citas iespējas."

Šo citu iespēju vidū aktīvi tiek minēti Vācijas klubi, kurus Višņakovs jūnija vidū sarunā ar Sportacentrs.com norādīja kā savu prioritāti. Ļoti nopietnas bija izvērtušās "Widzew" vadības sarunas ar otrās Bundeslīgas klubu "St. Pauli", taču Hamburgas prese norāda, ka "St. Pauli" no Višņakova iegādes atteicies.

Viens no ietekmīgākajiem poļu sporta portāliem "Sport.pl" šajā sakarā piedāvā teoriju, ka Višņakova pārdošanā iesaistījies "Widzew" bijušais īpašnieks un populāra figūra Polijas futbolā Andžejs Grajevskis. Viņš esot palīdzējis sabotēt sarunas ar "St. Pauli", lai nokārtotu finansiāli izdevīgāku darījumu ar "Torpedo". Pats Grajevskis gan to noliedz un nav vēlējies komentēt Latvijas uzbrucēja darījuma lietas, taču atzina, ka palīdzējis izkārtot Višņakovam pārbaudi "Torpedo" klubā. Grajevskis iepriekš bija aizgājis nostāk no kluba un oficiālu amatu tajā neieņem, taču pēdējās nedēļas laikā manīts vērojam komandas treniņus.

Višņakovs kļuva par pagājušās sezonas atklājumu Ekstraklasē un vienu no patiešām retajiem "Widzew" pozitīvajiem elementiem, taču arī viņa 12 gūtie vārti neglāba no izkrišanas uz pirmo līgu.

Izmantotie resursi:
m.sport.pl


, 2014-07-17 13:09, pirms 10 gadiem
Tikai ne torpedo... Vienu Latvijas talantu viņi jau nogremdēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 13:12, pirms 10 gadiem
Labāk ir palikt Polijā nekā pievienoties KPL jaunpienācējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 13:31, pirms 10 gadiem
nolietni???? torpeedaam?? pff...Gauraca variants buus..un beigaas peec paris gadiem speles latvijas virsliigaa.jo atseedes uz solinja torpedaas...vareja palikt tad polijaa..uz kadu specigaku klubu..un mos uzspelet eirokausos...bet nee...calim labaak uz krieviju...pff..
, 2014-07-17 13:36, pirms 10 gadiem
Labāk uz Poznan Lech nekā Krievija!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 14:12, pirms 10 gadiem
Diemžēl ļoti iespējams scenarījs tad būs, tāds, ka pastarītē spēlējot viņš daudz golus nesasitīs, Torpedo izkritīs uz 1. līgu un Višņakovs varēs pievienoties Kamešam, Lukjanovam un citiem pazudušajiem talantiem. Un tad būs no Bundeslīgas sapņa uz degradējošu līgu, un tad uz Spartak atgūt formu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 14:30, pirms 10 gadiem
Visu nosaka nauda,speletajs iet kur ir lielaka nauda,gan jau 90% ari no jums ta daritu.
, 2014-07-17 14:33, pirms 10 gadiem
Krievijas premjerlīga domāju ir labāk,nekā Gauračs ar Torpedo mētājās pa 1.līgu.Ar sadzīvi mentalitātes ziņā Višņakovam nevajadzētu būt problēmām.Lai pamēģina,ceļš uz Latvijas virslīgu vienmēr vaļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 14:59, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: money,money,money....
Klubs grib ''money , money , money''. Uz St Pauli nepalaida!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-18 11:29, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: mieriigi jaaiet , tur dabuus krievelju pilsoniibu un varees speeleet putinlandes izlasee
Pat sports jājauc ar Putinu. Nevajag viņam lieku uzmanību pievērst, jo tādi kadri tikai to vēlas.
, 2014-07-18 11:32, pirms 10 gadiem
Neredzu jēgu doties uz krieviju, atklāti sakot. Vācijā ir lielais futbols, izaugsmes iespējas... Krievijā, visticamāk, būs viena sezona RPL, izkrišana no līgas kā jau pastarītei un tad varēs pa 1. līgu muļļāties atkal kopā ar Torpedo. Šobrīd šķiet, ka Widzew cenšas izzīst vairāk piķi no pārejas un Višņakovam tur ar savu gribēšanu spēlēt Vācijā teikšana maza.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.