Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks debitē Norvēģijas spēcīgākajā līgā ar sitienu pa vārtu stabu, Gutkovskim vārti

Rolands Eliņš

Ikaunieks debitē Norvēģijas spēcīgākajā līgā ar sitienu pa vārtu stabu, Gutkovskim vārti
Jānis Ikaunieks. Foto: Stromgodset

Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks šovakar aizvadīja savu pirmo spēli Norvēģijas augstākajā līgā, taču viņa komanda „Stromgodset” sezonas pirmajā mačā spēlēja neizšķirti 2:2 pret „Start”. Savukārt Vladislavs Gutkovskis izcēlās ar vārtu guvumu Polijas pirmajā līgā.

Jānim Ikauniekam bija izdevies rezultatīvs sniegums pārbaudes spēlēs, kurās viņš izcēlās ar vairākiem gūtiem vārtiem. Šodienas mačā, kas „Stromgodset” bija pirmā oficiālā spēle šosezon, Ikaunieks devās sākumsastāvā. Pirmā puslaika izskaņā viņš nonāca tuvu vārtu guvumam, trāpot ar bumbu pa vārtu stabu, taču pavisam drīz pēc tam viņa komanda tik un tā izvirzījās vadībā.

Ikaunieks tika nomainīts 62. minūtē, un „Stromgodset” pēc tam 11 minūšu intervālā jau nonāca iedzinējos ar 1:2. Beigās no zaudējuma gan izdevās izvairīties, iesitot vārtus 83. minūtē, kas noveda pie neizšķirta 2:2.

Nākamā spēle Ikaunieka komandai paredzēta 21. jūnijā pret „Odd” vienību.

Savukārt Polijas pirmajā līgā pie uzvaras tika Vladislava Gutkovska pārstāvētā „Termalica” vienība, ar 3:1 pieveicot Poznaņas „Warta”. Trīs vārti tika gūti pirmajā puslaikā, bet Gutkovskis uz maiņu nāca 60. minūtē, drīz pēc tam nopelnot dzelteno kartīti. Spēles kompensācijas laika piektajā minūtē Latvijas uzbrucējs piedalījās pretuzbrukumā, kura noslēgumā nogādāja bumbu vārtos.

Gutkovskim šie bija pirmie vārti kopš sezonas atsākšanās un kopumā viņš šosezon guvis 11 vārtus, kas ir dalīts trešais labākais rādītājs Polijas pirmajā līgā, ko Gutkovskim starpsezonā plānots atstāt un pievienoties Ekstraklases komandai „Rakow”.

  +3 [+] [-]

, 2020-06-17 21:14, pirms 4 gadiem
Norvēģijas čempi un spēli ar Ikaunieku rādīja Eurosport...rādot komandu, Jānis pirms spēles tika izcelts kā komandas līderis...arī tika pieminēts, ka LV izlases spēlētājs

  +3 [+] [-]

, 2020-06-17 21:27, pirms 4 gadiem
Veiksmi Jankam troļļu zemē!