Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Brāļi Višņakovi neuzvar Savaļnieku un turpina cīņu par izdzīvošanu

Agris Suveizda

Brāļi Višņakovi neuzvar Savaļnieku un turpina cīņu par izdzīvošanu
Aleksejs Višņakovs
Foto: widzew.pl

Polijas Ekstralīgā pie viena punkta tika brāļu Eduarda un Alekseja Višņakovu pārstāvētais Lodzas "Widzew", kas pirmajā puslaikā atspēlēja vārtus un spēlēja neizšķirti ar Roberta Savaļnieka Bjalistokas "Jagiellonia" (1:1).

Situāciju cīņā par neizkrišanu no Polijas Ekstraklases īpaši neuzlaboja Lodzas "Widzew", kas cīnījās neizšķirti 1:1 ar Bjalistokas "Jagiellonia". Eduards Višņakovs laukumā pavadīja visu spēli, Aleksejs Višņakovs palika rezervē, bet Roberts Savaļnieks pretējā nometnē laukumā devās 62. minūtē, kad abi vārti jau bija gūti.

"Jagiellonia" ar 27 punktiem trīs spēles līdz sezonas beigām otrajā astotniekā ieņem pirmo vietu, savukārt "Widzew" ar 16 punktiem ir pēdējā pozīcijā, no Denisa Rakela "Cracovia" atpaliekot par četriem punktiem. Eduards Višņakovs šosezon aizvadījis 32 spēles, visas sākot pamatsastāvā, un guvis 11 vārtus. Viņa brālim Aleksejam 22 spēles (12 pamatsastāvā) un vieni vārti. Savaļnieks trešo reizi devās uz maiņu.

Moldovas čempionātā kārtu pirms sezonas beigām vicečempiones titulu nodrošināja "Tiraspol", kas bez Antona Jemeļina pieveica "Zimbru" (2:1). Pārsvaru pēc pirmā puslaika nenoturēja "Dacia", kas ar 2:3 atzina čempiones Tiraspoles "Sheriff" pārākumu. Andrejs Kovaļovs laukumā izgāja 62. minūtē, rezultātam esot 2:2.

Kovaļovs jaunajā komandā šosezon aizvadījis 11 spēles, tikai divas sākot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus. "Dacia" ar 58 punktiem 32 spēlēs ieņem piekto vietu. Tikpat punktu ir arī "Zimbru", bet Kišiņevas klubam ir labāki rādītāji savstarpējās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Интернет-телевидение SPORTS.md – сайт №1 о...
Официальный сайт ФК Тирасполь

  -1 [+] [-]

, 2014-05-17 09:10, pirms 10 gadiem
Interesanti par Savaļnieka nākotni. Nez turpinās Polijā vai Liepājai būs pastirpirnājums? Tas pats par Rakelu