Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertova un Višņakova klubu duelī bezvārtu neizšķirts

Fertova un Višņakova klubu duelī bezvārtu neizšķirts
Aleksandrs Fertovs Kjelces "Korona" kreklā
Foto: korona-kielce.pl

Polijas Ekstraklasa čempionāta 28. spēļu kārtas mačā neizšķirti nospēlēja divu Latvijas futbolistu Aleksandra Fertova un Eduarda Višņakova pārstāvētās komandas.

Aleksandra Fertova pārstāvētais Kjelces „Korona” savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Eduarda Višņakova Hožovas „Ruch”. Fertovs laukumā pavadīja visu spēli, bet Višņakovs tika nomainīts 81. minūtē. Spēles 29. minūtē Višņakovs nopelnīja dzelteno kartīti. Polijas čempionāta kopvērtējumā „Korona” ar 36 punktiem ieņem devīto vietu, bet „Ruch” ar 32 punktiem ir 13. vietā 16 komandu konkurencē.

Tikmēr Azerbaidžānas čempionātā visu maču nospēlēja aizsargs Oskars Kļava, bet viņa pārstāvētais Baku AZAL savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar „Sumqayit”. Ar 32 punktiem 27 mačos AZAL komanda Azerbaidžānas čempionāta kopvērtējumā nostiprinājās sestajā vietā deviņu klubu konkurencē.

Igaunijas čempionātā ārpus pieteikuma atkal palika Vladislavs Kozlovs, bet viņa Tallinas „Infonet” savā laukumā ar 1:0 pieveica Sillamē „Kalev”, kas ļauj komandai ar 13 punktiem septiņās spēlēs ieņemt ceturto vietu Igaunijas čempionāta kopvērtējumā.

Ungārijas čempionātā Denisa Ivanova Nīreģhāzas "Spartacus" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Kecskemeti TE". "Spartacus" vietējā čempionātā pašlaik ar 26 punktiem 24 mačos ieņem stabilu 11. vietu 16 komandu konkurencē.

Bet Nīderlandes Eerste Divisie čempionātā "VVV-Venlo" izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Helmond Sport", bet Vitālijs Maksimenko bija pieteikumā, taču laukumā neparādījās. "VVV-Venlo" ar 55 punktiem 35 spēlēs ieņem septīto vietu 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.net
int.soccerway.com

     [+] [-]

, 2015-04-18 09:13, pirms 9 gadiem
Ko tad Kozlovs aizbraucis uz Igauniju ,lai sēdētu uz bankas?