Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E. Višņakovs: "Šos vārtus biju gaidījis ilgi, ceru, ka tagad atvēršos"

Rolands Eliņš

E. Višņakovs: "Šos vārtus biju gaidījis ilgi, ceru, ka tagad atvēršos"
Eduards Višņakovs
Foto: Ruchchorzow.com

Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs pēc vakar gūtajiem uzvaras vārtiem Polijas Ekstraklases mačā Hožuvas "Ruch" sastāvā izteicās, ka tik grūtā spēlē iesists gols uzreiz liekas divreiz vērtīgāks.

"Galvenā lieta, ko vēlējāmies izdarīt spēlēt pret GKS, bija uzvarēt, un esam ļoti priecīgi, ka izdevās to paveikt," pēcspēles intervijā kluba mājaslapai stāsta uzvaras vārtu autors Eduards Višņakovs. "Mihals Efirs izdarīja man ļoti labu piespēli, un tādās situācijās ir jāsit iekšā. Šis bija grūts mačs, taču spējām iegūt trīs punktus. Ilgi gan nevaram priecāties par panākumu, jo jau sestdien gaida svarīga tikšanās ar "Zawisza" komandu."

Višņakovs pagājušajā sezonā kļuva par vienu no spilgtākajiem atklājumiem Ekstraklasē, kurš vārtus prata gūt arī līgas pastarītes "Widzew" sastāvā, taču pāreja uz jaunu klubu izrādījās ilgs un sarežģīts process, un "Ruch" sastāvā vakar viņš guva tikai otros vārtus, turklāt "klusuma" periods bija ieildzis jau kopš augusta.

"Ilgi biju gaidījis šo brīdi," atzina Višņakovs, "un ceru, ka tagad izdosies atvērties. Daudz strādāju treniņos, un nu tas devis rezultātu. Vārtu guvums tik grūtā mačā uzreiz liekas divreiz vērtīgāks."

Polijas Ekstraklasē šajā kārtā vārtus guva arī Deniss Rakels "Cracovia" sastāvā, un viņš ir viens no 11 spēlētājiem, kas nominēti kārtas vērtīgāka spēlētāja balvai portāla "Ekstraklase.net" vērtējumā. Uzvarētāju noteiks Polijas līdzjutēju balsojums. Līdzīgā sakarā jāpiemin arī Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš pēc sausās spēles nedēļas nogalē pret "Zurich" iekļauts Šveices Superlīgas kārtas simboliskajā izlasē.

Višņakova vārtu guvums 88.minūtē

Izmantotie resursi:
Intro - oficjalny serwis Ruchu Chorzów
https://www.bluewin.ch/fr/sport/foo...
Kto był najlepszym piłkarzem 24. kolejki...

     [+] [-]

, 2015-03-17 12:27, pirms 9 gadiem
pozitīva ziņa pirms Latvijas izlases spēlēm
labā formā esoši uzbrucēji mums vajadzīgi