Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Cauņam 20 minūtes, CSKA minimāla uzvara

Cauņam 20 minūtes, CSKA minimāla uzvara
Cauņa (priekšplānā) un Ahmeds Musa
foto: pfk.cska.com

Krievijas Premjerlīgas spēlē futbolā šodien uzvaru izcīnīja pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētais klubs Maskavas CSKA, kas savā laukumā ar minimālu rezultātu 1:0 pieveica "Krasnodar" komandu.

Vienīgie vārti spēlē tika gūti mača 17.minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Alans Dzagojevs, kuram tas bija ceturtais vārtu guvums šajā sezonā. Kreisajā malā saņēmis piespēli no Vagnera Lava, Dzagojevs izdarīja vairākas māņu kustības un, neskatoties uz "Krasnodar" aizsargu pūliņiem atrada caurumu viesu aizsardzības bastionā, izdarot sitienu, ko nespēja tvert arī vārtsargs.

Aleksandrs Cauņa laukumā devās uz maiņu mača 70.minūtē, nomainot Rasmusu Elmu. 20 minūšu laikā mūsu pussargs ar spilgtām epizodēm neizcēlās, taču bija pietiekami aktīvs un neilgi pirms spēles beigām pret viņu tika pārkāpti noteikumi.

Šobrīd Krievijas Premjerlīgas turnīra tabulā CSKA ar 21 spēlē izcīnītajiem 49 punktiem ir līdere, bet otrajā vietā esošā Mahačkalas "Anzhi" atpaliek par astoņiem punktiem, tiesa, 21.kārtas spēli vēl nav aizvadījusi.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com


, 2013-03-17 15:29, pirms 11 gadiem
Cauņa soļo pretī čempina titulam Krievijā. Labi, ka atgriezies sastāvā, bet nu tgad gan laikam ir skaidrs, ka zviedri Elms un Vernblūms patiesi ir Slucka favorīti, neskatoties uz to, ka iepriekš viņš Cauņu saucis par pamatsastāva spēlētāju. Jācīnās, lai atgūtu vietu pamatsastāvā.
, 2013-03-17 18:26, pirms 11 gadiem
jaatguust forma un ta jau saakumsastaavs neizpaliks
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.