Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Morozam jauns treneris, Rečickis debitē Kiprā

Gatavošanos sezonas otrajai pusei jauna trenera vadībā uzsācis Sofijas "CSKA" futbola klubs ar Latvijas pussargu Viktoru Morozu ierindā, un Sportacentrs.com šodien sarunā ar futbolistu mēģināja uzzināt vairāk par klubā esošo situāciju.

Moroza "CSKA" iepazīstināts ar jauno treneri

Gatavošanos sezonas otrajai pusei uzsākusi Bulgārijas vicečempione Sofijas "CSKA" ar Latvijas pussargu Viktoru Morozu (29) ierindā. Vairāk nekā 30 "CSKA" futbolistu devušies uz fiziskās sagatavotības treniņnometni Albenā, un šodien komanda tika iepazīstināta ar jauno galveno treneri - rumāni Joanu Andoni, kurš karjeras laikā kļuvis par Rumānijas čempionu, vadot Bukarestes "Dinamo" un "Cluj" komandas. Andone pie "CSKA" stūres nomainījis Ļuboslavu Peņevu, kurš amatu pametis pēc konflikta ar kluba vadību.

"Protams, pagaidām neko vēl nevar spriest, jo pie jaunā trenera bijis tikai viens treniņš, kurā darbojāmies bez bumbām," šovakar sarunā ar Sportacentrs.com atzina Morozs. "Kad ierados "CSKA", bija viens treneris. Kad viņa vietā ieradās cits, viss sākās no nulles - kādu laiku nespēlēju, nācās sevi pierādīt, kas arī izdevās, un kļuvu par pamatsastāva spēlētāju. Tagad treneris atkal nomainījies - nekā traka jau nav." Šoziem "CSKA" sastāvu papildinājuši vairāki Eiropā atzīti futbolisti - Panku un Petre no Rumānijas izlases, Mitreski no Maķedonas valstsvienības, kā arī daži bulgāru futbolisti, no kuriem viens - Boriss Galčevs - solās būt papildus konkurents Morozam par vietu laukuma centrā.

Komentējot runas par to, ka jau šoziem iespējama kluba maiņa, Morozs pagaidām skaidrību neieviesa: "Interese bija, taču tie klubi nevēlējās maksāt par mani, bet gan iegūt kā brīvo aģentu, taču "CSKA" no tā atteicās - runā pat, ka vēlas pagarināt līgumu, taču līdz konkrētām sarunām vēl neesam tikuši. Redzēsim, kāda situācija būs tagad pie jaunā trenera." Futbolists neizslēdz, ka noteiktu apstākļu sakritību gadījumā klubu varētu mainīt jau šajā transfēru logā. Esošais līgums ar "CSKA" ir spēkā līdz vasarai. 1.februārī "CSKA" dosies uz treniņnometni Turcijā, kur pretinieki pārbaudes spēlēs būs zināmi klubi: Maskavas "Spartak", "Dnepr" u.c.

Rečickis debitē Kipras čempionātā

Tikmēr Kipras augstākajā līgā futbolā šodien Limasolas "Aris" rindās debitēja Rēzeknes futbola audzēknis Vitālijs Rečickis (23). Bijušais "Blāzmas" pussargs uz jauno klubu pārcēlās decembrī un šodien debitēja tā rindās, 17. kārtas spēlē pret 5. vietā esošo "A.P.O.P/K. Peyias" laukumā dodoties uz maiņu mača 51. minūtē. Diemžēl "Aris" piedzīvoja zaudējumu ar 2:4. Pēc 17 kārtām "Aris" ar 13 punktiem ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
shootandgoal.com


, 2010-01-17 22:39, pirms 14 gadiem
Ceru ka paliks un speles pamataa CSKA.. vai arii mauks uz kadu lidzvertiigu klubu Eiropaa
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".