Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešam Krievijā dzeltenā kartīte un uzvara, Tarasovam Polijā neizšķirts pret vicelīderi

Andrejs Siliņš

Kamešam Krievijā dzeltenā kartīte un uzvara, Tarasovam Polijā neizšķirts pret vicelīderi
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Yenisey

Sestdien pie kārtējās uzvaras Krievijas Nacionālajā līgā tika Latvijas futbolista Vladimira Kameša pārstāvētā "Yenisey", kas ir turnīra tabulas līdere.

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā Vladislavs Soloveičiks palika "Zenit-2" rezervē, bet komanda izbraukumā spēlēja neizšķirti pret Vladivostokas "Luch" - 1:1. Citā mačā Vladimirs Kamešs visu spēli, palīdzot tabulas līdervienībai Krasnojarskas "Yenisey" ar 2:0 viesos pārspēt "Olimpiyets". Kamešs 27. minūtē saņēma dzelteno kartīti. Neizšķirti spēlēja arī "Fakel" - 2:2 viesos pret "Kuban". Ivans Lukjanovs devās laukumā starta sastāvā, bet 60. minūtē tika nomainīts.

Rezultāts 2:2 tika fiksēts arī Igora Tarasova pārstāvētā Vroclavas "Šlask" spēlē Polijas Ekstraklasē viesos pret turnīra tabulas vicelīderi Zabžes "Gornik". Tarasovs laukumā bija visa mača garumā. "Šlask" pēc deviņām kārtām ar 13 punktiem ieņem sesto vietu tabulā.

Polijas pēc spēka otrajā līgā "Podbeskidzie" ar 2:0 pieveica "Pogon", bet Valērijs Šabala laukumā devās uz maiņu 71. mača minūtē. Komanda pēc deviņām kārtām ieņem desmito pozīciju 18 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2017-09-17 09:06, pirms 7 gadiem
Pamata spēlētājs Kamešs uz izlasi netiek sauks, bet zemāko līgu rezervisti spēlē izlasē. Starkov, atjēdzies!