Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kozlovs Igaunijā gūst desmitos vārtus sezonā

Krišs Upenieks

Kozlovs Igaunijā gūst desmitos vārtus sezonā
Vladislavs Kozlovs
Foto: Soccernet.ee

27 gadus vecais Latvijas uzbrucējs Vladislavs Kozlovs vakar Igaunijas augstākās līgas čempionātā izcēlies ar vārtu guvumu, bet viņa pārstāvētā komanda Tallinas ''Infonet'' ar 3:1 pieveica ''Sillamae Kalev'' futbolistus.

Vladislavs Kozlovs, kurš iepriekšējās sezonas pavadīja Latvijas Virslīgas komandās ''Ventspils'' un ''Jelgava'', izcēlās otrā puslaika sākumā 52. minūtē, kad rezultāts bija 2:1 par labu Igaunijas galvaspilsētas klubam. 85. minūtē Kozlovs tika nomainīts. Latviešu uzbrucējam tie bija jau desmit vārti 21 aizvadītā spēlē.

Igaunijas čempionātā vakar spēle arī Vitālija Ziļa Narvas ''Trans''. Vitālijs šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, bet viņa komanda prata apspēlēt ''Tulevik'' ar 2:0, otrā puslaika vidusdaļā īsā laikā gūstot divus vārtus. Kopumā Ziļs šogad Igaunijā nospēlējis 27 mačus un guvis 11 vārtus.

Mūsu ziemeļu kaimiņu čempionātā šogad startē desmit komandas, kuras aizvada četru apļu turnīru, kas nozīmē, ka katrai komandai ir paredzētas 36 spēles. Pēc 29 nospēlētām kārtām Kozlova ''Infonet'' ar 51 punktu ieņem ceturto pozīciju, no medaļām atpaliekot piecus punktus, savukārt ''Trans'' sakrājusi 42 punktus un sesto pozīciju tabulā.

90 minūtes Skotijas čempionātā vakar nospēlēja Latvijas izlases aizsargs Antons Kurakins, bet ''Hamilton'' viesos ar 0:1 piekāpās ''Aberdeen''. 12 komandu konkurencē ar septiņās spēlēs izcīnītiem desmit punktiem Kurakina komanda ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2015-09-16 09:05, pirms 9 gadiem
Iesit vārtus, gūsti uzmanību, par tevi rakstīs! Pārējie spēlējiet labāk...