Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubras BATE komfortabla uzvara Novopolockā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubras BATE komfortabla uzvara Novopolockā
Novopolockas "Naftan" pret Borisovas BATE
Foto: fcbate.by

Šovakar Baltkrievijas futbola Premjerlīgas 12. kārtas mačā Borisovas BATE viesos ar 3:0 pārspēja Novopolockas "Naftan", turnīra tabulas galvgalī panākot Soļigorskas "Shakhtyor" vienību.

Spēles rezultātu jau 16. minūtē atklāja Aleksandrs Volodko, bet pēc 14 minūtēm Mihails Gordejčuks. BATE uzvarai punktu pielika melnkalnietis Miko Ivaničs, 70. minūtē panākot 3:0. Borisovas BATE šī bija otrā uzvara pēc kārtas, turnīra tabulā pašreizējiem Baltkrievijas čempioniem panākot Soļigorskas "Shakhtyor", kam arī ir 26 punkti, taču par vienu spēli mazāk. Novopolockas "Naftan", turpretim, ar -1 punktu (čempionāta sākumā BFF atņēma šai komandai piecus punktus) atrodas turnīra tabulas pēdējā vietā, dalot šo pozīciju ar Minskas "Isloch", kam federācija bija noņēmusi septiņus punktus).

Kaspars Dubra joprojām nebija pieteikts Borisovas BATE sastāvā.

Baltkrievijas Futbola čempionāta tabula (1. - 5. v.)

VietaKomandaU-N-ZP
1.BATE8-2-226
2.Shakhtyor8-2-126
3.Dinamo Minsk8-1-325
4.Slutsk6-4-222
5.Neman6-3-321

Izmantotie resursi:
Матчи