Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Dubram vārti, BATE pirmais zaudējums

Krišs Upenieks

Dubram vārti, BATE pirmais zaudējums
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Dubra izcēlies ar vārtu guvumu, taču viņa pārstāvētā Borisavas BATE Baltkrievijas augstākajā līgā šovakar piedzīvoja pirmo zaudējumu šajā sezonā.

Līdz Baltkrievijas čempionāta astotajai kārtai BATE septiņās spēlē bija izcīnījusi sešas uzvaras un reizi spēlējusi neizšķirti, iekrājot 19 punktus un tuvākos sekotājus jau čempionāta sākumā apsteidzot par sešiem punktiem.

Šovakar komanda viesojās pie ''Naftan'' futbolistiem un aizvadīja neveiksmīgu pirmo puslaiku, pēc kura bija iedzinējos ar 0:2. 81. minūtē pie rezultāta 1:3 ar precīzu sitienu izcēlās Latvijas izlases futbolists Kaspars Dubra, taču glābt šo spēli BATE tā arī nespēja - nepatīkams 2:3 zaudējums. Kasparam pilna spēle. 190 centimetrus garajam aizsargam tie bija otrie vārti sezonā.

Šveices Superlīgā ''Sion'' viesos izspēlēja 1:1 neizšķirtu pret ''Thun'' futbolistiem. Arī šoreiz Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins nebija komandas pieteikumā. Kā zināms, tad kluba vadība ar latvieša palīdzību vairs nerēķinās. 34 spēlēs ''Sion'' ir 48 punkti un piektā vieta desmit komandu konkurencē.

Soli no Krievijas Premjerlīgas titula ir Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA, kas šovakar savā laukumā ar 2:0 pieveica ''Krasnodar'' futbolistus. Kārtu pirms beigām CSKA saglabāja divu punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju, jo arī ''Rostov'' tikusi pie trim punktiem. Cauņa arī šoreiz nebija Maskavas vienības pieteikumā. CSKA pēdējā čempionāta spēlē 21. maijā viesosies pie Kazaņas ''Rubin'', bet ''Rostov'' tajā pašā dienā viesosies pie ''Terek''.