Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Rubins: "Joprojām mokos ar savainojumu"

Rubins: "Joprojām mokos ar savainojumu"
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Latvijas futbola izlases un Baku kluba "Inter" pussargs Andrejs Rubins pēc spēles ar "Olimpik" klubu sniedzis interviju, kurā stāstījis par problēmām ar savainojumu un salīdzinājis futbola līmeni Azerbaidžānā un Armēnijā.

Jau ziņojām, ka pēdējā Azerbaidžānas čempionāta spēlē Anderjs Rubins laukumā devās Baku „Inter” komandas pamatsastāvā un 62. minūtē asistēja partnerim uzvaras vārtu guvumā. Spēle izvērtās ļoti nervoza. Abas komandas gribēja uzvarēt un pretinieku aizsardzība darbojās ļoti labi. Apspēlēt galvenos konkurentus vienmēr ir patīkami un svarīgi,” pēc spēles portālam azerisport.com teica Rubins.

Tāpat pēcspēles intervijā Rubins pauda, ka īsi pirms spēles nav bijusi skaidrība par viņa dalību mačā. „Man bija kājas savainojums, tāpēc spēle nebija viegla. Dienu pirms spēles pat domāju teikt trenerim, ka nespēšu doties laukumā – mana kāja bija sapampusi. Īsi pirms spēles situācija uzlabojās un es varēju piedalīties spēlē,” teica Rubins.

Lūgts salīdzināt futbola līmeni Azerbaidžānā un Armēnijā, Latvijas izlases futbolists, ar smaidu uz lūpām, teica – „Gan te, gan tur tiek spēlēts īstenā kaukāziešu stilā – kamēr futbolists neapspēlē trīs vai četrus pretiniekus, piespēle neseko.”

Izmantotie resursi:
azerisport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-17 03:18, pirms 15 gadiem
Vispār jau būtu jāraksta "mocos"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.