Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovs pārbaudē Bulgārijas "Beroe", Šabala pametīšot "Anorthosis"

Agris Suveizda

Gabovs pārbaudē Bulgārijas "Beroe", Šabala pametīšot "Anorthosis"
Vladislavs Gabovs
Foto: beroe.bg

Latvijas izlases aizsargs Vladislavs Gabovs uz pārbaudes laiku pievienojies Bulgārijas futbola klubam "Beroe". Citam izlases aizsargam Kasparam Dubram varētu tikt piedāvāts līgums Ukrainas klubā Harkovas "Metalist", savukārt Kipras mediji ziņo, ka Valērijs Šabala ir soli no "Anorthosis" pamešanas.

Jau ziņojām, ka Vladislavs Gabovs iepriekš bija pievienojies uz pārbaudi Kazahstānas klubam "Zhetysu", taču nevienu pārbaudes spēli tā arī neaizvadīja. 12. janvārī klubam bija paredzēts mačs, taču sliktu laika apstākļu dēļ tas tika atcelts. 27 gadus vecā "Skonto" aizsarga nākamā pieturvieta ir Bulgārijas klubs "Beroe", kas šobrīd augstākajā līgā ieņem piekto vietu. 19. janvārī "Beroe" aizvadīs pārbaudes spēli ar Bulgārijas otrās līgas komandu "Vereja". Atgādinām, ka Maksims Uvarenko nule pievienojās Bulgārijas čempionāta līderei Sofijas CSKA.

Tikmēr Harkovas "Metalist" apsverot iespēju pēc pirmās treniņnometnes beigām piedāvāt līgumu Latvijas izlases un "Ventspils" aizsargam Kasparam Dubram. 24 gadus vecais Dubra vakar aizvadīja pirmo puslaiku pārbaudes spēlē pret kazahu "Okzhetpes" (1:2). "Metalist", kas Ukrainas Premjerlīgā ieņem septīto vietu, pirmajā nometnē vēl tiksies ar Baku "Inter" (20.01) un Uvarenko jauno klubu Sofijas CSKA (22.01). Pats futbolists sarunā ar Sportacentrs.com iepriekš atklāja, ka pēc nometnes "Metalist" izies pārbaudi Borisovas BATE.

Kipras mediji ziņo, ka Valērijs Šabala jau pavisam drīz pametīšot "Anorthosis", kā galvenais treneris Andrē Pauss pat uzbrucēju deficīta apstākļos absolūti nerēķinās ar Latvijas izlases spēlētāju. Pirms divām dienām "Anorthosis" kausā uzvarēja otrās līgas komandu "Digenis Voroklinis", bet Šabala atkal netika pieteikts mačam. Paredzams, ka Beļģijas "Club Brugge" drīzumā Šabalu izīrēs citai komandai. 20 gadus vecais Šabala šosezon piedalījies astoņās spēlēs, visās ejot uz maiņu, kopumā aizvadot tikai 95 minūtes un negūstot vārtus.

Izmantotie resursi:
"Берое" пробва национал на Латвия -...
"Металлист" намерен приобрести игрока сборной...
Ένα βήμα πριν την έξοδο - Anorthosis24.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-16 20:07, pirms 9 gadiem
Šabala dabuja ligumu,un tgd var laist luni Pilnigs auns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-16 20:28, pirms 9 gadiem
Pieņemsim, ka šis posms Šabalam bija nepieciešams psiholoģiskai izaugsmei un tagad viņš būs gudrāks un nobriedušāks. Bet treneris, maita, gan ietiepīgs. Pat Kamazs Karašausku solīja no Skonto padzīt, bet iepriekšējā spēlē šis spēlēja kā mīļais

  +1 [+] [-]

, 2015-01-16 20:34, pirms 9 gadiem
Bulgārija varbūt pat labāks variants Gabovam par Kazahstānu būtu. Līmenis daudz jau neatšķiras, bet tomēr Eiropa un tuvāk lielajām līgām.

Dubras gadījumā, protams, gribētos, lai tie ir rietumi, zinot viņa potenciālu. Kaut vai tāpati Polija. Bet, ja jāizvēlas starp Baltkrieviju un Ukrainu, tad, neskatoties uz politisko situāciju, Ukrainas Premjerlīga viennozīmīgi ir spēcīgāka. Jā, BATE ir BATE, bet līgu vidējā līmeņa ziņā Ukraina ir pārāka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-16 21:59, pirms 9 gadiem
Šabala esot atzinies trenerim, ka esot gejs. Treneris ir musulmanis.

     [+] [-]

, 2015-01-16 22:01, pirms 9 gadiem
Nu Šabalam otrā (pēdējā?) iespēja atgriezt sevi līmenī. Cerēsim, ka tur bija vnk konflikts ar treneri, un Šabala sāks normāli spēlēt citur.

     [+] [-]

, 2015-01-17 01:15, pirms 9 gadiem
Sāku arvien vairāk domāt, ka tur pie vainas trenera pirksts. Neiepatikās... Pauss.. - pa ausi!
Bet Šabala lai dodas spēlēt citur, kur kāds jēdzīgs speciālists strādā, un mēģina pierādīt sevi tur. Ja gribēs - varēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-17 10:01, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu Šabalam otrā (pēdējā?) iespēja atgriezt sevi līmenī. Cerēsim, ka tur bija vnk konflikts ar treneri, un Šabala sāks normāli spēlēt citur.
Vietu jāizcīna!To viš pagaidām nespēj!