Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Karlsonam vēl vieni vārti, "Inter" iekļūst Sadraudzības kausa 1/4 finālā

Karlsonam vēl vieni vārti, "Inter" iekļūst Sadraudzības kausa 1/4 finālā
Ģirts Karlsons (vidū)
Foto: azerifootball.com

Sadraudzības kausa otrajā mačā atkal ar vārtu guvumu izcēlies Ģirts Karlsons, palīdzot savam Baku "Inter" ar 3:0 uzvarēt Tadžikistānas "Istiklol" un iekļūt turnīra 1/4 finālā. Kazahstānas "Tobol" rindās laukumā izgāja Juris Laizāns un Kristaps Grebis, un viņu komanda spēlēja neizšķirti ar armēņu "Mika."

Karlsons izceļas vēlreiz, "Inter" 1/4 finālā

Šodien Baku "Inter" tikās ar Tadžikistānas klubu "Istiklol", un uzvara iespējams jau varēja nodrošināt vietu turnīra ceturtdaļfinālā. Latvijas izlases uzbrucējs Ģirts Karlsons atkal devās laukumā Baku komandas pamatsastāvā. Mača pirmajā puslaikā "Inter" pārsvars neradīja nekādas šaubas – bija daudz vārtu gūšanas momentu, tostarp divas labas iespējas arī Karlsonam. Tomēr rezultāts tika atklāts pašās puslaika beigās, kad izcēlās Červenka.

Otrā puslaika sākumā Karlsons neizmantoja vēl vairākus labas iespējas, tomēr 63. minūtē Ģirts beidzot spēja izcelties, panākot 2:0 "Inter" labā. Uzreiz pēc vārtu guvuma mūsu uzbrucējs nopelnīja arī dzelteno kartīti, bet vēl pēc sešām minūtēm tika nomainīts. 10 minūtes pirms mača beigām Ragimovs iesita trešos vārtus "Istiklol" vārtos, uzstādot arī mača gala rezultātu. Pateicoties šiem trim punktiem, "Inter" jau nodrošinājusi vietu Sadraudzības kausa ceturtdaļfinālā, jo zemāk par otro vietu grupā nokrist vairs nav iespējams. Pēdējo grupu turnīra maču pret "Iskra-Stal" Baku komanda aizvadīs parīt.

Ģirts Karlsons laukumā pavadīja 69 minūtes. Latvijas izlases uzbrucējam bija vairākas ļoti labas iespējas izcelties un viena no tām arī tika izmantota, kad 63. minūtē Karlsons dubultoja "Inter" pārsvaru. Tāpat Ģirtam dzeltenā kartīte.

A grupa

VKomandaSP
1.Inter26
2.Iskra-Stal24
3.Istokol21
4.Neftchi20

"Tobol" ar Laizānu un Grebi pamatsastāvā cīnās neizšķirti

Armēnijas "Mika" vakar zaudēja "Skonto" (0:2), bet šodien tai bija jātiekas ar Kazahstānas "Tobol", kuras sastāvā pašlaik ir divi Latvijas futbola leģionāri – Juris Laizāns un Kristaps Grebis. Šajā mačā viņi abi devās laukumā "Tobol" sākumsastāvā. Grebim puslaika beigās bija viena laba iespēja izcelties, tomēr bumba pēc viņa sitiena ar galvu lidoja nedaudz pāri vārtiem. Laizāns 12. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti, un, līdzīgi kā Grebis, izcēlās ar vienu labu sitienu pa vārtiem, kuru ķēra "Mika" vārtsargs. Armēņi pēc pirmā puslaika bija priekšā ar 1:0 – vārti tika gūti puslaika vidū.

Līdz ar otrā puslaika sākuma Grebja vietā laukumā tika sūtīts Raškovičs. Jau ļoti drīz "Tobol" panāca 1:1, taču 60. minūtē "Mika" atkal izvirzījās vadībā. Kazahstānas čempionvienība gan spēja panākt izlīdzinājumu vēlreiz – 74. minūtē Volkovs guva otros vārtus "Tobol" labā un 2:2. Pašās mača beigās Kazahstānas klubs palika mazākumā, tomēr, lai arī ne bez veiksmes, "Tobol" noturēja neizšķirtu. Tagad kluba rēķinā četri punkti divās spēlēs un iekļūšana 1/4 finālā ir ļoti reāla.

Juris Laizāns laukumā pavadīja visas 90 minūtes, izceļoties ar vienu labu sitienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja dzelteno kartīti. Arī Kristapam Grebim bija viena laba iespēja, kuru realizēt neizdevās, un viņš pēc pirmā puslaika tika nomainīts.

B grupa

VKomandaSP
1.Skonto24
2.Tobol24
3.Mika21
4.Budenkor21

Izmantotie resursi:
azerisport.com
fc-tobol.kz


, 2011-01-16 12:44, pirms 13 gadiem
skonto tikko pirmo ielika
, 2011-01-16 12:52, pirms 13 gadiem
Jau 1:1
, 2011-01-16 13:18, pirms 13 gadiem
Prieks par Karlsonu! Tā turpināt
, 2011-01-16 14:13, pirms 13 gadiem
Prieks par Karlsonu. Tā turēt un apsveicu Baku ar vietu 1/4 finālā. Ceru tur redzēt arī Skonto un Tobol.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.