Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Gauračam zaudējums pret "Palermo" dublieriem

Gauračam zaudējums pret "Palermo" dublieriem
Edgars Gauračs
Foto: ascolicalcio.net

Šodien Itālijas dublieru čempionātā futbolā zaudējumu cieta Latvijas futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli", kas izbraukumā ar 0:2 piekāpās "Palermo" rezerves komandai.

Edgars Gauračs, kā ierasts, spēli sāka "Ascoli" dublieru komandas pamatsastāvā, bet tika nomainīts mača 56. minūtē, kad rezultāts bija 0:1.

"Diemžēl piedzīvojām zaudējumu. Mēs pat uzbrukām vairāk, tomēr pretuzbrukumā pēc rupjas aizsarga kļūdas ielaidām vārtus - pretinieks izskrēja viens pret mūsu vārtsargu un pārspēja to. Tad visa "Palermo" nosēdās aizsardzībā, un mums bija grūti atrast brīvās zonas. Daudz dzelteno kartīšu abās komandās, "Palermo" rindās viens futbolists arī tika noraidīts. Tāda spēle īsumā...

Otrajā puslaikā mani nomainīja, beigās jau spēle bija tāda - nekāda. Un komanda arī otros vārtus ielaida pretuzbrukumā. Man pašam bija divas, trīs iespējas gūt vārtus, bet nepaveicās, arī "Palermo" vārtsargs darbojās labi. Neko darīt, gatavosimies nākamajai spēlei," sarunā ar eSports.lv pastāstīja Edgars Gauračs.

Nākamo maču "Ascoli" dublieri aizvadīs 22. novembrī, kad tiksies ar "Reggina" dublieriem.


, 2008-11-15 19:00, pirms 15 gadiem
Kapec ar citiem spelmanjiem nevar tik operativi ieguut intervijas?
, 2008-11-15 19:26, pirms 15 gadiem
jo Gauračs ir esports mīlulis - joprojām visi cer, ka viņš ir vismaz Anri līmenī, spēlējot sūdīgākās B sērijas komandas dublieros.
, 2008-11-15 19:39, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: jo Gauračs ir esports mīlulis - joprojām visi cer, ka viņš ir vismaz Anri līmenī, spēlējot sūdīgākās B sērijas komandas dublieros.
Liec savus kometaarus sev zem muguras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.