Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Rudņevs trāpa pa vārtu stabu, ''Lech'' izcīna uzvaru

Kārtējo spēli Polijas Ekstraklasē aizvadījusi Poznaņas ''Lech'', kuras sastāvā spēlē latviešu uzbrucējs Artjoms Rudņevs. ''Lech'' savā laukumā uzņēma Kieļces ''Korona'' futbolistus un viesiem viesmīlību neizrādīja, kontrolējot spēles gaitu un izcīnot mačā uzvaru - 1:0. Rudņevs laukumā pavadīja visu spēli, vairākas reizes apdraudēja pretinieku vārtus, taču visreālākais vārtu gūšanas moments bija mača 26. minūtē, kad latviešu futbolists ar galvu raidīja bumbu pa vārtu stabu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-15 02:13, pirms 13 gadiem
vot man jaut visiem aizmuguru speciālistiem,video 1min ir epizode,kur Rudnevs nav aizmugurē,bet nevis sit pa vārtiem,bet atdod piespēli, tam kas bija tīrā aizmugurē,tādejādi iegūstot priekšrocības pār aizsargiem,man jau liekas ka tādas ar jāfiksē un ne es viens tā domāju,Rijkards Barcas laikā ar par to runāja,ja nu Rudnevs būtu sitis, vārtsargs atsitis un tas aizmugurē,kā jau pirmais būtu klāt un iesitis, gols jāskaita?
, 2011-10-15 04:15, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: vot man jaut visiem aizmuguru speciālistiem,video 1min ir epizode,kur Rudnevs nav aizmugurē,bet nevis sit pa vārtiem,bet atdod piespēli, tam kas bija tīrā aizmugurē,tādejādi iegūstot priekšrocības pār aizsargiem,man jau liekas ka tādas ar jāfiksē un ne es viens tā domāju,Rijkards Barcas laikā ar par to runāja,ja nu Rudnevs būtu sitis, vārtsargs atsitis un tas aizmugurē,kā jau pirmais būtu klāt un iesitis, gols jāskaita?
tajā brīdī, kad Rudņevs atdeva viņam bumbu, viņš bija jau "aiz" Rudņeva, respektīvi, Rudņevs gala līnijai bija tuvāk, nekā partneris, tāpēc aizmugures nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-15 08:27, pirms 13 gadiem
sportabirza.lv rakstīja: Rudņevam piemīt viena īpašība, kas Latvijas sportistiem nav raksturīga- nekaunība.
Tieši tāpēc jau Rudņev nav latvietis, bet krievs.
, 2011-10-15 10:40, pirms 13 gadiem
Rudņevs pat latviešu žurnalistiem intervijas nedod.
, 2011-10-15 11:19, pirms 13 gadiem
sportabirza.lv rakstīja: Rudņevam piemīt viena īpašība, kas Latvijas sportistiem nav raksturīga- nekaunība.
nabv domāts, kā uzbrauciens, bet viņš arī nav latvietis. krievi vienmēr ir bijuši nekaunīgāki par tūdaliņiem.
, 2011-10-16 13:03, pirms 13 gadiem
rudnevs atkal ardaas
zel ka nav gola bet tikun taa ardaas
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.