Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors iegūst Polijas Superkausu, Karašausks Kazahstānā pamatsastāvā

Krišs Upenieks

Šteinbors iegūst Polijas Superkausu, Karašausks Kazahstānā pamatsastāvā
Pāvels Šteinbors
Foto: arka.gdynia.pl

Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors šovakar kļuva par Polijas Superkausa trofejas ieguvēju, Artūrs Karašausks atkal bija pamatsastāvā Kazahstānā, bet Dāvis Ikaunieks pārbaudes spēlē laukumā devās no rezervistu soliņa.

Šteinbora Gdiņas ''Arka'' pagājušajā sezonā spēlēja Polijas kausa finālā, kur zaudēja Varšavas ''Legia''. Polijas galvaspilsētas klubs triumfēja arī Polijas Ekstraklases čempionātā, tādējādi ''Arka'' bija iespēja piedalīties šī gada Polijas Superkausa spēlē.

Pāvels savas komandas vārtu sargāja visu spēli, un ''Arka'' interesantā spēlē uzvarēja ar rezultātu 3:2. Interesanti, ka visi vārti tika gūti spēles pirmajā puslaikā, pie tam trofeju Gdiņas komandai nodrošināja Mihala Janotas precīzais sitiens pirmā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē.

Jāpiebilst, ka Polijas Superkausu ''Arka'' ieguvusi otro gadu pēc kārtas. Arī pagājušajā gadā finālā ''Arka'' spēlēja pret ''Legia'' un uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā. Polijas Ekstraklases sezona startēs nākamnedēļ, un ''Arka'' pirmajā mačā 21. jūlijā viesosies pie ''Wisla'' futbolistiem.

Kazahstānas čempionātā Oralas "Akzhayik" pamatsastāvā atkal devies Artūrs Karašausks, kura pārstāvētā komanda savā laukumā ar 2:0 pieveica ''Kyzylzhar''. Artūrs tika nomainīts spēles 70. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:0. Vienībai ar Artūru sastāvā otrā uzvara pēc kārtas, kas turnīra tabulā ar 23 punktiem punktiem ļauj pakāpties uz ceturto pozīciju 12 komandu konkurencē.

Tikmēr Dāvja Ikaunieka Čehijas spēcīgākā čempionāta klubs ''Jablonec'' pārbaudes spēlē ar minimālu 1:0 pieveica Vācijas klubu ''Arminia Bielefeld''. Dāvis šoreiz spēli nesāka pamatsastāvā. Vienīgos vārtus čehiem guva Davids Liška.

     [+] [-]

, 2018-07-15 09:24, pirms 6 gadiem
Kara turpina Liepājas bombardiera sēriju.....