Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešs gūst vārtus, "Enisey" izcīna pirmo uzvaru sezonā; Lukjanovs nāk uz maiņu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kamešs gūst vārtus, "Enisey" izcīna pirmo uzvaru sezonā; Lukjanovs nāk uz maiņu
Vladimirs Kamešs
Foto: Enisey

Šodien pirmo uzvaru Krievijas Nacionālās līgas sezonā svinēja Krasnojarskas "Enisey", kas mājās ar 3:1 apspēlēja "Tyumen", vārtus gūstot arī Latvijas futbolistam Vladimiram Kamešam. Ivana Lukjanova Voroņežas "Fakel", turpretim, nospēlēja 2:2 ar Jaroslavļas "Šiņņik".

Krievija-2

Šodien otro spēli jaunajā Krievijas Nacionālās futbola līgas sezonā aizvadīja Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas "Enisey", kas mājās uzņēma "Tyumen". Sezonas pirmajā mačā "Enisey" viesos ar 1:2 bija piekāpusies Sanktpēterburgas "Dynamo".

"Enisey" vienība jau pēc pirmā puslaika bija ielikusi stabilus pamatus uzvarai šajā spēlē - 2:0. 70. minūtē "Tyumen" vienus vārtus atguva, tomēr punktu spēlei pielika Kamešs, kurš 80. minūtē soda laukumā apspēlēja pretinieku vārtsargu, "Enisey" komandai atgūstot divu vārtu pārsvaru - 3:1. Šie Latvijas futbolistam arī pirmie vārti jaunajā sezonā.

Nākamajā spēļu kārtā "Enisey" viesosies Novosibirskā, kur būs jāspēkojas ar vietējo "Sibir".

Enisey - Tyumen spēles vārtu guvumi

Vienā no vakara spēlēm Voroņežas "Fakel" komanda divas reizes izlaida no rokām vadības grožus, mājās nospēlējot 2:2 ar Jaroslavļas "Šiņņik". "Fakel" rindās pieteiktais Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs gāja uz maiņu spēles 80. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:2.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
https://www.youtube.com/channel/UC2...
Onedivision.ru - Футбол России: Премьер Лига...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-15 16:42, pirms 7 gadiem
Ierodoties izlasē, Starkovskis iespēlēs aizsardzības malējā pozīcijā..