Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs pārbaudes spēlē piedalās divos vārtu guvumos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rudņevs pārbaudes spēlē piedalās divos vārtu guvumos
Artjoms Rudņevs
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējam Artjomam Rudņevam laukumā dodoties otrajā puslaikā, pārliecinošu uzvaru pārbaudes spēlē guva Vācijas Bundeslīgas klubs "1. FC Koln".

Ķelnes komanda, kas pagājušo sezonu noslēdza Vācijas Bundeslīgas devītajā vietā, 34 spēlēs gūstot desmit uzvaras un sakrājot 43 punktus, izbraukumā ar 4:0 pārspēja Austrijas klubu "AVITA-Auswahl". Pirmos divus vārtus guva franču uzbrucējs Antonī Modests, kurš izcēlās 15. minūtē, kad izmantoja komandas pirmo momentu, un divas minūtes līdz lielajam pārtraukumam.

Otrajā puslaikā viņu nomainīja Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, reizē ar kuru laukumā devās vēl divi "1. FC Koln" jaunpienācēji. Jau pēc 12 minūtēm Rudņevs veiksmīgi piespēlēja Simonam Colleram, kurš prata pielikt punktu, un uzbrucējs piedalījās arī komandas ceturtā vārtu guvuma organizēšanā.

Pagājušajā sezonā komandu tikšanās noslēdzās ar Ķelnes kluba uzvaru 11:2, tomēr galvenais treneris Pēters Stegers atzina, ka ir apmierināts ar parādīto sniegumu un ka galvenais bijis, lai neviens futbolists neiedzīvojas savainojumā. Piektdien Vācijas Bundeslīgas vienība atgriezīsies mājās.

Izmantotie resursi:
https://www.fc-koeln.de

     [+] [-]

, 2016-07-15 13:53, pirms 8 gadiem
Ja tiks pamatā, tad jau atkal izlasē neredzēt.

     [+] [-]

, 2016-07-15 14:31, pirms 8 gadiem
Mopdesta cerams paliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja