Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Loginam iespēja uzspēlēt pret "Bayern", Eltermanis lielisks Lietuvā

Loginam iespēja uzspēlēt pret "Bayern", Eltermanis lielisks Lietuvā
Vadims Logins Daugavpils "Daugavas" kreklā
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien notikusi Vācijas kausa izcīņas 1. kārtas izloze un pretinieces noskaidrojusi Artjoma Rudņeva un arī 4. līgā spēlējošā Vadima Logina komanda. Savukārt Lietuvas čempionātā lielisku spēli aizvadījis Māris Eltermanis.

Šodien notikusi Vācijas kausa izcīņas 1. kārtas (2. - 5. augusts) izloze. Artjoma Rudņeva HSV būs jātiekas ar 5.līgas jaunpienācēju SV "Schott Jena". Krietni interesantāk tas, ka izloze daugavpilieša Vadima Logina 4. līgas komanda BSV "SW Rehden" devusi iespēju samērot spēkus ar... UEFA Čempionu līgas un Vācijas čempioni, tāpat Vācijas kausa turētāju Minhenes "Bayern".

Jāpiemin gan, ka Loginam līgums ar minēto komandu noslēdzies. Kā futbolists informēja portālu Sportacentrs.com, šobrīd komanda ir atvaļinājumā un pārrunas par jaunā līguma slēgšanu sāksies vien pēc 1. jūlija. Tādējādi šobrīd nav zināms, vai Loginam izdosies uzspēlēt pret vareno "Bayern". Ja neskaita pārbaudes spēles vasarā, mačs pret Logina šobrīd pārstāvēto BSV "SW Rehden" mazajā Rēdenes ciemā (mazāk par 2 000 iedzīvotāju) būs debija Pepam Gvardiolam pie "Bayern" stūres.

Baltkrievijas čempionātā Germans Māliņš joprojām nav debitējis - arī šodien viņš palika čempiones BATE rezervē. BATE ar 2:1 izbraukumā uzvarēja Minskas "Dinamo". BATE ieņem 2. vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no "Shakhtyor". Toties laukumā beidzot ticis Sergejs Kožans, tiesa, visai simboliski - 90. minūtē nākot uz maiņu. Kožana "Slavia" šodien, 12. kārtā, beidzot izcīnījusi pirmo uzvaru, ar 1:0 pārspējot Vadima Gospodara (nespēlēja) "Neman".

Neveiksmīgi Kazahstānas čempionātā turpina spēlēt čempione "Shahter", ko pārstāv Eduards Višņakovs - vakar viesos 0:1 pret "Astana". Mūsu uzbrucējs, kura kontā šosezon vieni vārti, spēlei nebija pieteikts. "Shahter" pēc 15 kārtām ieņem tikai 5. vietu. Jāsaka, ka 3. pozīcijā esošā komanda ir priekšā tikai par punktu, bet labāko divnieks "Aktobe" un "Astana" ir vairāk nekā 10 punktu attālumā.

Šodien notikušas dažas spēles Lietuvas čempionātā. Igora Kozlova pārstāvētā "Ekranas" mājās ar 2:1 pārspēja "Šiauliai", uzvaru izraujot pēdējā minūtē. Kozlovs izgāja pamatsastāvā, taču tika nomainīts pārtraukumā pie nelabvēlīgā 0:1. "Ekranas" pēc punktu skaita dala 2.-3. vietu ar "Atlantas", bet par sešiem punktiem vairāk ir "Žalgirim". Citā mačā Māris Eltermanis nosargāja vārtus sausā, un viņa "Kruoja" ar 2:0 negaidīti uzvarēja "Atlantas" (tieši tas ļāva Kozlova "Ekranas" panākt "Atlantas"). 1. apļa Lietuvas līgas labākais vārtsargs Eltermanis šai mačā patiešām vairākas reizes glābis savu komandu, demonstrējot labu reakciju un lēcienus.

Vakar Igaunijas čempionātā Narvas "Trans" rindās pilna spēle Andrejam Perepļotkinam, viņa komandai viesos ar 0:1 zaudējot Tallinas "Flora". 10 komandu konkurencē "Trans" šobrīd 7. vieta.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-15 23:53, pirms 11 gadiem
Pirmais raksts par Loginu pēc viņa aiziešanas no Daugavas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 00:00, pirms 11 gadiem
STARKOV ,ATKĀPIES !
, 2013-06-16 00:07, pirms 11 gadiem
Kurā pozīcijā spēlē Logins?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 00:14, pirms 11 gadiem
alexy rakstīja: Kurā pozīcijā spēlē Logins?
aizsargs
, 2013-06-16 00:15, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: aizsargs
balsta pussargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 00:25, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: balsta pussargs.
Kā kurā vietā rakstīts. Tev labāk zināms par daugavpilieti.
, 2013-06-16 00:30, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: 4.liiga poziiciju nav,katrs speele kur grib
Tikai Vacijas 4 ligas komadas atvazii musu virsligu taka bernus,bet tas jau nav svarigi!ahahahahah
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 00:41, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: cik vispar Vaacija liigu ir,profesionalu,nevis amatieru
Pirmās 3 ir profesionālas. Starp amatieru un pro līgām ir arī pusprofesionālās. Arī kkādās 5.līgās var nopelnīt labāk nekā virslīgā.
, 2013-06-16 00:45, pirms 11 gadiem
Lidz 5ligai vel ir profesionalas,talak jau sakas pusprofesionalas komandas!Budzeti lielaki neka musu komandam Latvija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 00:51, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: tad jau 2 bundesliiga,liimenis un budzeti nav sliktaki kaa Anglijas Championshop
Liekas, ka Championship ir augstāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 01:07, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: peec transfermarkt ,1 ir championship,pec tam spaanju segunda,un tad 2 bundesliiga,pie tam 2.bundesliiga ir vertigaka par Polju Extraklasi
Kurā vietā ir Serie B?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 02:00, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Tikai Vacijas 4 ligas komadas atvazii musu virsligu taka bernus,bet tas jau nav svarigi!ahahahahah
kāpēc tu tā domā? Logins nevarēja noturēties Daugava , bet Vācija ir viens no labākajiem komandā.
, 2013-06-16 02:02, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Lidz 5ligai vel ir profesionalas,talak jau sakas pusprofesionalas komandas!Budzeti lielaki neka musu komandam Latvija!
Kā tu vari zināt par budžetiem Latvijas un Vācijas 4. līgu komandās? Pēc transfermarkt datiem , neviena no RL Nord (Logina komanda) līgas nebūtu augšā ''budžeta'' ziņā.
, 2013-06-16 02:27, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: kāpēc tu tā domā? Logins nevarēja noturēties Daugava , bet Vācija ir viens no labākajiem komandā.

Nu Loginu paprasija aiziet no Daugavas nevis vinju kads izskonkureja vai vinjs neatbilda Daugavas komandas limenim,pirms tam vinjsh bija pamatsastva speletajs,bet tad viens zaudejums un klubs vinju atbrivoja,domaju tev kaa Daugavpils futbola zinatajam ir kaut kas zinams par to,bet tas jau ir cits stasts.Nu paskaties kur daudzi klubi aizvada treninjnometnes no 4 ligas un pat ziema vinji ir sastopami Turcija,taa pat Liepaja savu laik Turcija speleja draudzibas speli ar vacijas komandu no 5 ligas un zaudeja ja nemaldos 3-1 vai 4-1,vairs neaceros,bet par budzetiem jau var pateikt par vinju algam,kas ir ap 1500 eur un augstak,kura no musu komandam shobrid var atljauties visiem saviem speletajiem maksta tadas naudas,varbut viens vai divi klubi un tas ir viss!Varu tev kaa piemeru minet Italijas C2 komandu,kas shogad pirmo gadu speles tani liga un budzets ir 2 miljoni eiro,diezgan daudz salidzinot ar musu virsligu ko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 10:24, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: kāpēc tu tā domā? Logins nevarēja noturēties Daugava , bet Vācija ir viens no labākajiem komandā.
pēc kā tu to spried? viņš pamatsastāvā bijis pāris reižu, pārējos mačos nāk vai nu uz maiņu vai vispār ne
, 2013-06-16 12:12, pirms 11 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: pēc kā tu to spried? viņš pamatsastāvā bijis pāris reižu, pārējos mačos nāk vai nu uz maiņu vai vispār ne
biju vadījies no nostāstiem , bet ne statistikas. Tagad zināšu.
, 2013-06-16 12:14, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Nu Loginu paprasija aiziet no Daugavas nevis vinju kads izskonkureja vai vinjs neatbilda Daugavas komandas limenim,pirms tam vinjsh bija pamatsastva speletajs,bet tad viens zaudejums un klubs vinju atbrivoja,domaju tev kaa Daugavpils futbola zinatajam ir kaut kas zinams par to,bet tas jau ir cits stasts.Nu paskaties kur daudzi klubi aizvada treninjnometnes no 4 ligas un pat ziema vinji ir sastopami Turcija,taa pat Liepaja savu laik Turcija speleja draudzibas speli ar vacijas komandu no 5 ligas un zaudeja ja nemaldos 3-1 vai 4-1,vairs neaceros,bet par budzetiem jau var pateikt par vinju algam,kas ir ap 1500 eur un augstak,kura no musu komandam shobrid var atljauties visiem saviem speletajiem maksta tadas naudas,varbut viens vai divi klubi un tas ir viss!Varu tev kaa piemeru minet Italijas C2 komandu,kas shogad pirmo gadu speles tani liga un budzets ir 2 miljoni eiro,diezgan daudz salidzinot ar musu virsligu ko?
Kāda starpība par treniņnometnēm? Jelgava Blekpūli bija uzvarējusi, tās jau ir tikai PS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 14:09, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Kāda starpība par treniņnometnēm? Jelgava Blekpūli bija uzvarējusi, tās jau ir tikai PS.
Latvijas Virslīgas labākās komandas droši vien varētu līdzīgi cīnīties ar 2. Bundeslīgas otro galu, vidusmēra komandas maisītos pa 3. un reģionālo, bet švakākās, visticamāk, būtu starp reģionālo un piekto līgu. Vācijā tāpat kā citās lielvalstīs līmenis ir daudz izlīdzinātāks, naudas, protams, ir vairāk - arī uz tā rēķina, ka tomēr ceļa izdevumos, braukājot uz spēlēm viesos, aiziet daudz lielāka nauda nekā komandām Latvijā. Tas, ka algas ir daudz lielākas, sistēma daudzkārt sakārtotāka, tradīcijas un skatītāji utt. - protams, Latvija tur konkurēt nevar.

Taču Virslīgas vidusmēra spēlētāji Vācijas 3. un reģionālajā līgā spēlēt var. Kuvšinovam, kurš Latvijā neizsitās līdz labāko klubu pamatsastāvam, piemēram, bija piedāvājums no reģionālās līgas, kas pēc spēka ir ceturtā. Viņš spēlē pēc spēka sestajā un tur ir krietni labāks par citiem. Tāpat Freimanis atteicās pirms gada no 4.līgas komandas piedāvājuma, taču viņu tur ņemt bija gatavi. Viņi abi tomēr nebija stabili TOP3 komandu spēlētāji Latvijā. Tā ka Virslīgas labākie 2. Bundeslīgā droši vien tiktu un spēlētu, ja vien būtu kontakti. To jau var redzēt pēc pieminētajiem, kas pēc Latvijas perioda Vācijā sāka ap 6.līmeni vai zemāk, taču parādīja, ka labi spēlē, un ātri vien piesaista interesi no augstākiem līmeņiem.
, 2013-06-16 14:14, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Tikai Vacijas 4 ligas komadas atvazii musu virsligu taka bernus,bet tas jau nav svarigi!ahahahahah
Nevajag pārspīlēt, pārbaudes spēļu rezultāti spēku neizsaka. Tikpat labi Ventspils pirms dažiem gadiem Eirokausos līdzīgi cīnījās ar Berlīnes Hertha no Bundeslīgas, kam tobrīd bija krīze, taču 2.Bundeslīgas līmenī tā tāpat bija. Tas, ka futbolistam spēlēt Vācijas vai jebkuras citas futbola lielvalsts 4. līgā un pat zemāk, ir izdevīgāk un arī patīkamāk nekā Latvijā, ir cita lieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-17 00:29, pirms 11 gadiem
Lai jau Loginam izdodas tikt pie jauna līguma, bet, ja reiz viņš ir tik maz spēlējis, kā apgalvo Miķelis, tad diez vai tas notiks. Vismaz es neredzu jēgu turēt leģionāru tikai būšanas pēc. Bayern jau tāpat rezerves sastāvu aizsūtītu, bet tas nav svarīgākais. Ja par Loginu, tad gan jau arī viņam ilgi bez kluba jāsēž nebūtu. Ja ne turpat Vācijā, tad Latvijā, piemēram, Ilūkstei, Jelgavai vai Jūrmalai lieti noderētu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.