Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Cambuur" ar Cigaņiku sākumsastāvā nonāk soli tuvāk Nīderlandes "Eredivisie"

"Cambuur" ar Cigaņiku sākumsastāvā nonāk soli tuvāk Nīderlandes "Eredivisie"
Andrejs Cigaņiks kopā ar "Cambuur" pēc šodienas uzvaras. Foto: FC Cambuur

Andrejs Cigaņiks šovakar palīdzēja „Cambuur” vienībai izbraukumā ar 2:1 pieveikt „Almere City” un divu spēļu summā uzvarēt ar 4:3, kas ļāva iekļūt nākamajā kārtā pārspēlēs par vietu Nīderlandes augstākajā līgā.

„Cambuur” pirmajā spēlē bija cīnījusies neizšķirti 2:2, pateicoties Andreja Cigaņika vārtu guvumam 68. minūtē. Arī šodienas mačā izbraukumā latviešu pussargs devās sākumsastāvā un palīdzēja savai komandai ātri tikt pie vadības 2:0, kas tika panākta 19. minūtē.

Otrā puslaika sākumā „Almere” vienus vārtus atguva, un drīz pēc tam Cigaņiks saņēma brīdinājumu. Viņš tika nomainīts 82. minūtē, palīdzot komandai noturēties līdz galam un nosargāt uzvaru 2:1, kas deva uzvaru arī divu spēļu summā.

„Cambuur” jau sezonas gaitā paziņoja, ka Cigaņiks būs starp tiem spēlētājiem, ar kuriem līgums uz nākamo sezonu netiks pagarināts. Šobrīd „Cambuur” nonākusi visai tuvu vietai Nīderlandes „Eredivisie”, taču vēl jāpārvar divas pārspēļu kārtas.

Nākamajā pārspēļu kārtā Cigaņika komanda tiksies ar „Eredivisie” 17. vietas ieguvēju, kas noskaidrosies trešdienas vakarā. Šobrīd 17. vietā ir „Excesior” vienība, bet punktu priekšā ir „De Graafschap”, kurai pēdējā kārtā jāspēlē ar „Ajax”.

Polijas Ekstraklasē tikmēr no izkrišanas izdevās izvairīties Igora Tarasova pārstāvētajai Vroclavas „Slask”, kas ar 2:0 pieveica „Legnica”, savu tiešo konkurenti. Tarasovs mačam nebija ieteikts savainojuma dēļ, bet viņa komanda tagad pakāpusies uz piekto vietu izkrišanas grupā un pirms pēdējās kārtas garantējusi palikšanu līgā. Pēdējā kārtā Vroclavas komandai iespējams pakāpties pat uz trešo vietu grupā (un 11. vietu visā līgā). Pāvela Šteinbora pārstāvētajai „Arka” šobrīd ir tikai par punktu vairāk.


, 2019-05-15 11:27, pirms 5 gadiem
Ja jau līgums netiek pagarināts, tad lai atgriežas Latvijā un pastiprina Super Novu !
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".