Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko sezonu beidz ar zaudējumu, Lukjanovs turpina cīņu par Krievijas Premjerlīgu

Maksimenko sezonu beidz ar zaudējumu, Lukjanovs turpina cīņu par Krievijas Premjerlīgu
Vitālijs Maksimenko
Foto: Sportnet.at

Austrijas čempionāta pēdējā spēļu kārtā Vitālija Maksimenko pārstāvētais „Mattersburg” savā laukumā ar 2:3 piekāpās „Grodig” futbolistiem, kas jau pirms pēdējā mača bija zaudējuši cerības saglabāt vietu augstākajā līgā.

Vēl 80. minūtē mājinieki atradās iedzinējos ar 0:2, tad četru minūšu laikā prata panākt izlīdzinājumu, tomēr 90. minūtē viesi ar 11 metru soda sitienu izrāva uzvaru. Vitālijs Maksimenko šovakar laukumā devās pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes. Austrijas čempionāta kopvērtējumā „Mattersburg” ar 39 punktiem ieņēma devīto vietu, par četriem punktiem apsteidzot pēdējā vietā palikušo „Grodig”.

Krievijas Pirmās līgas pirmspēdējās kārtas mačā Ivana Lukjanova pārstāvētais Astrahaņas „Volgar” savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Ņižņijnovgorodas „Volga”. Lukjanovs spēli sāka pamatsastāvā, bet 71. minūtē tika nomainīts. Interesanti, ka četras minūtes pēc maiņas Lukjanova vietā laukumā nākušais Aleksandrs Boloņins guva uzvaras vārtus. „Volgar” pirms pēdējās kārtas pakāpies uz ceturto vietu, par trim punktiem apsteidzot Maskavas „Spartak 2”. Ceturtā vieta dod iespēju piedalīties pārspēlēs par vietu Premjerlīgā.

Otro zaudējumu pēc kārta cieta Vitālija Meļņičenko pārstāvētais Voroņežas „Fakel”, kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās „Arsenal”, kas nākamsezon spēlēs Premjerlīgā. Meļņičenko savainojuma dēļ tika nomainīts jau spēles 23. minūtē, bet vienīgos vārtus „Fakel” zaudēja 49. minūtē. „Fakel” ar 56 punktiem ieņem piekto vietu.

Tikmēr kārtējo uzvaru izcīnīja Artūra Zjuzina pārstāvētā Orenburgas „Gazovik” komanda, kas jau ir garantējusi vietu nākamās sezonas Premjerlīgā. Pirmās līgas līdervienība šodien savās mājās ar 2:0 pieveica Kaļiņingradas „Baltika”, bet Zjuzins palika ārpus pieteikuma. Viņš nepiedalījās jau trešajā spēlē pēc kārtas. „Gazovik” ar 83 punktiem ir garantējuši pirmo vietu Pirmajā līgā.

Kipras čempionāta turnīrā par vietas saglabāšanu augstākajā līgā šodien „Paphos” ar vārtsargu Jāni Krūmiņu rezervē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar tiešo konkurentu „Achnas”, tādējādi „Paphos” par trim punktiem kopvērtējumā atpalika no „Achnas”, paliekot pēdējie un zaudējot vietu Kipras augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
flashscores.co.uk