Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītim piespēle pret čempioni, Rudņeva HSV pārspēles sāk ar 0:0

Agris Suveizda

Bulvītim piespēle pret čempioni, Rudņeva HSV pārspēles sāk ar 0:0
Nauris Bulvītis
Foto: www.infoticker.ch

Pie rezultatīvas piespēles un šosezon trešā brīdinājuma Šveices čempionātā tika Latvijas izlases aizsargs Nauris Bulvītis, kura pārstāvētā "Aarau" ar 1:3 zaudēja "Basel", ļaujot pretiniekiem oficiāli nodrošināt čempionu titulu. Savukārt pirmo pārspēli cīņā par palikšanu Vācijas Bundeslīgā aizvadīja Artjoma Rudņeva īpašniece "Hamburg", kas spēlēja 0:0 ar "Greuther Fürth".

Piekto gadu pēc kārtas par Šveices čempioni kļuva "Basel", kas viesos pieveica "Aarau" (3:1) un kārtu pirms sezonas beigām garantēja pirmo vietu. Vadībā gan vispirms izvirzījās mājinieki, kad sestajā minūtē pēc Naura Bulvīša rezultatīvas piespēles izcēlās Igors Nganga (1:0). Bulvītis 61. minūtē saņēma brīdinājumu, bet 72. minūtē tika nomainīts. "Aarau" ar 41 punktu 35 spēlēs saglabāja astoto vietu desmit komandu konkurencē, jo "Sion" mazākumā ar Andri Vaņinu vārtos piekāpās "St. Gallen" (0:2). "Sion" 35 spēlēs ir 40 punkti.

Vācijas Bundeslīgā pirmo pārspēli aizvadīja Artjoma Rudņeva īpašniece "Hamburg", kas savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar 2. Bundeslīgas trešās vietas ieguvēju "Greuther Fürth". Pirmajā puslaikā neliels pārsvars piederēja viesiem, bet otrajā puslaikā ne vienai, ne otrai komandai neizdevās realizēt savus pusmomentus, lai pirms atbildes spēles iegūtu vērā ņemamu priekšrocību. Otrais mačs paredzēts svētdien. Atgādinām, ka Rudņevs ziemā līdz sezonas beigām tika izīrēts "Hannover", kā rindās viņš 16 spēlēs guva četrus vārtus.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā aizvadīta pēdējā spēļu kārta. Ņižņekamskas "Neftekhimik" sezonu pabeidza ar graujošu uzvaru pār "Angusht" (5:1). Vladimirs Kamešs laukumā bija 60 minūtes un tika nomainīts vēl pie rezultāta 2:1. Uzvaru svinēja arī Vologradas "Rotor", kas ar 1:0 pieveica Krasnojarskas "Yenisey". Ivans Lukjanovs mājiniekiem tika nomainīts 90. minūtē, bet pretējā nometnē pilnu spēli aizvadīja Oļegs Laizāns.

Savukārt spēles izskaņā izrautu uzvaru tomēr no rokām izlaida Kaļiņingradas "Baltika" – 2:2 pret "Shinnik". Mājinieku vārtos bija Aleksandrs Koliņko, bet Artūrs Zjuzins tika nomainīts 73. minūtē, kad rezultāts vēl bija 1:1. "Baltika" ar 54 punktiem 36 spēlēs ieņēma devīto vietu, 13. vietā ar 45 punktiem bija "Yenisey", bet "Rotor" ar 41 punktu ierindojās 15. pozīcijā. "Neftekhimik", kurā Kamešs bija uz īri, ar 33 punktiem palika 18. vietā un izkrita no līgas.

Baltkrievijas čempionātā sešu uzvaru sēriju pārtrauca Borisovas BATE, kas ar Germanu Māliņu rezervē cīnījās neizšķirti 0:0 ar tuvāko sekotāju Minskas "Dinamo". BATE ar 19 punktiem astoņās spēlēs ieņem pirmo vietu. Pie neizšķirta tika arī Grodņas "Neman", kas mājās spēlēja 1:1 ar "Gomel". Viesi 32. minūtē atklāja rezultātu, bet 38. minūtē "Neman" veica dubultmaiņu. Igors Tarasovs tika nomainīts, bet otras maiņas rezultātā laukumā devās Ģirts Karlsons. "Neman" ar astoņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem astoto vietu.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
ФК БАТЭ
Футбольная национальная лига

  +3 [+] [-]

, 2014-05-16 00:31, pirms 10 gadiem
Ja Hamburga pazaudēs vietu bundeslīgā kaut kādai Grietiņai, tad droši vien Rūdijam tiks meklēta atkal cita komanda. ??? Man jau liekas, ka ar Hanoveri arī viss vēl nav beidzies.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-16 07:12, pirms 10 gadiem
HSV jāsaņemās!

  -1 [+] [-]

, 2014-05-16 07:32, pirms 10 gadiem
76 rakstīja: Ja Hamburga pazaudēs vietu bundeslīgā kaut kādai Grietiņai, tad droši vien Rūdijam tiks meklēta atkal cita komanda. ??? Man jau liekas, ka ar Hanoveri arī viss vēl nav beidzies.
Hanoveres direktors jau pateica, ka Rudņevu labprāt paturētu, bet negrib vairāk par 1,5M maksāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-16 12:48, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Rudņevs varbūt nākošsezon 1. līgā Vācijā.
Līgums to neparedz ja HSV spēlēs 1. līgā, tad tur puse komandas ir prom no komandas.