Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis zaudē Oša komandai, Tarasovam brīdinājums Ungārijā

Andrejs Siliņš

Uldriķis zaudē Oša komandai, Tarasovam brīdinājums Ungārijā
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Sestdien Šveices futbola čempionāta 22. kārtas spēlē "Sion", ko pārstāv Roberts Uldriķis, ar 1:2 mājās atzina bez Mārča Oša spēlējošās "Xamax" pārākumu.

Roberts Uldriķis iesaistījās spēlē tikai 87. minūtē, nākot uz maiņu, bet Mārcis Ošs, kurš atgūstas pēc savainojuma, uzvarētāju rindās spēlei nemaz nebija pieteikts. Siona jau no 55. minūtes spēlēja mazākumā, jo Ksavjērs Kuasi saņēma otro dzelteno kartīti. Sionai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un trešais pēdējās četrās spēlēs, komanda ar 22 punktiem ieņem astoto vietu. Oša pārstāvētajai "Xamax" vieta zemāk tabulā un iekrāti četri punkti mazāk, tomēr šodien izcīnīts svarīgs panākums cīņā par noturēšanos Šveices Superlīgā.

Kipras čempionāta 20. kārtas spēlē "Paphos" viesos spēlēja neizšķirti 1:1 pret "Paralimni". Deniss Rakels sāka spēli pamata sastāvā, taču 60. minūtē tika nomainīts. Latviešu vārtsargs Reinis Reinholds nebija pieteikts mačam. Pafoisam vienībai 24 punktiem ieņem septīto pozīciju 12 komandu konkurencē. No sestās vietas, kas garantētu sezonas otrajā pusē spēlēšanu cīņā par titulu nevis izkrišanu, Pafisu šķir divi punkti.

Igors Tarasovs aizvadīja pilu spēli "Kaposvar" rindās, komandai ar 0:1 zaudējot "Honved". Latvijas futbolists 76. minūtē saņēma dzelteno kartīti - otro kopš pievienošanās Ungārijas vienībai. "Kaposvar" ar desmit punktiem 21 mačā ir pēdējā 12. vietā. Lai neizkristu, jāieņem vismaz desmitā vieta, kas šobrīd ir tikai brīnumainā kārtā sasniedzamā 13 punktu attālumā.

Dāvis Ikaunieks savainojuma dēļ vēl nedebitēja "Zlin" sastāvā Čehijas čempionātā, kurš šodien atsākās pēc ziemas pārtraukuma, bet komanda ar 0:2 viesos piekāpās "Karvina". Zlīnas vienība ar 21 punktu 21 spēlē ieņem 12. pozīciju 16 komandu konkurencē un turpmākajā sezonā galvenokārt cīnīsies par neizkrišanu.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-15 23:05, pirms 4 gadiem
Ošs ir daudz labāks par uldrikēnu
Tā ka uzvara ir likumsakarīga

     [+] [-]

, 2020-02-16 16:06, pirms 4 gadiem
Askold, ko nesarūpē dēlam spēles laika štelles?!