Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Portāls: kamēr Starkovs vadīs "Baku", komanda piedzīvos ne vienu vien sagrāvi

Portāls: kamēr Starkovs vadīs "Baku", komanda piedzīvos ne vienu vien sagrāvi
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien pēc ziemas pārtraukuma atsākās Azerbaidžānas futbola čempionāts, un pamatīgu neveiksmi piedzīvoja Latvijas futbola izlases trenera Aleksandra Starkova trenētais "Baku", ciešot 0:3 sakāvi pret kaimiņu tabulā "Karabakh". Azerbaidžānas futbola portāls azerifootball.com veltījis iznīcinošu kritiku Starkova virzienā.

Šis zaudējums ne tikai atmetis Aleksandra Starkova "Baku" uz 5. vietu tabulā, bet devis arī morālu triecienu pa komandas pašapziņu. Jāpiemin, ka pilnu spēli šīs dienas zaudējumā aizvadīja aizsargs Deniss Ivanovs, bet šajā kaunā nepiedalījās savainotais Māris Verpakovskis. Azerbaidžānas futbola portāls azerifootball.com piedāvā savu ļoti kritisko skatījumu (mazs mierinājums, ka kritika neskar ne vien nespēlējušo Verpakovski, bet arī pilnu maču aizvadījušo Ivanovu...), savukārt Sportacentrs.com piedāvā šī materiāla tulkojumu.

Neskatoties uz daudzajiem transfēriem, "Baku" sezonas otro pusi sāka tāpat kā pirmo - ar zaudējumu (0:3). Ja 2011. gada beigās Baku sagrāva "Khazar" ar šādu pat rezultātu, tad šodien par Starkova komandu vienkārši izņirgājās "Karabakh". "Baku" sastāvā lielākoties izgāja visi jaunieguvumi - Bakovičs, Horvāts, Kovačevičs un Kokē. Šādā spēlē nevienu no viņiem nevar izcelt. Burtiski kā jauns "pižons" [izlecējs], kurš izgājis no veikala ar visām modernām drēbēm vienlaicīgi. Starkovs domāja, ka jaunie spēlētāji palīdzēs komandai iegūt jaunu seju. Patiesībā, kamēr Starkovs vada "Baku", šī komanda cietīs ne vienu vien sagrāvi.

Citādi rīkojās Gurbans Gurbanovs. "Karabakh" treneris paturēja rezervē maķedonieti Muaremu un pat Vagifu Džavadovu - spēlētāju, kuru viņš savulaik izaudzināja. Piedevām Starkovs jūtami atviegloja uzdevumu savam pretiniekam, atstājot rezervē Šoliču. Visiem zināms, ka šobrīd Šoličs ir labākais "Baku" futbolists. Tas ir vienīgais futbolists Starkova rīcībā, kurš spēj saasināt spēli laukuma vidusdaļā. Līdz šai spēlei "Karabakh" treneru štābs ilgi domāja, kā neitralizēt Šoliču, un viņi bija patīkami pārsteigti, redzot, ka šis horvātu spēlētājs nav ticis laukumā.

Rezultātā notika tas, kam bija jānotiek. Velti "Baku" kluba vadība mierināja sevi, ka pieci zaudējumi pēc kārtas Antaljā (treniņnometnē Turcijā) ir negadījums. Sak, atsāksies čempionāts, un visi ieraudzīs mūsu patieso spēku. Ieraudzīja. "Karabakh" iesita trīs vārtus un varēja iesist vēl trīs. Neskatoties uz divu balsta pussargu iegādi, "Baku" atkal izskatījās bezpalīdzīga laukuma vidusdaļā. Neviens nevar pārliecināt, ka Horvāts un Kovačevičs ir stiprāki par Skuliču, kuru nesaprotamu iemeslu dēļ aizsūtīja prom no komandas. Bet tas, ka Bakovičs ir vājāks par Batesu un Savinovu, ir neapstrīdams fakts. Piedevām par pirmo vārtu autoru "Karabakh" rindās kļuva Soltanovs, kuru "Baku" atskaitīja, nosaucot viņu par bezperspektīvu. Kreisajā pusē bija spiests spēlēt Mageramovs, kuru vienkārši saplosīja Izmailovs. Pie tam Starkovs ziemā atteicās no Guļijeva, kuru uzreiz iegādājās "Inter", jo šī kluba treneris Chadadze sajēdz futbolistu kvalitātes labāk nekā Starkovs.

Nav īpašas jēgas aprakstīt notikušo laukumā. Spēlēja viena komanda, bet otra bezpalīdzīgi atsitās. Otrie vārti tika gūti pēc klasiska stūra sitiena, kuru noslēdza Sadigovs. Trešie vārti radās pēc Izmailova darbībām, kurš viegli aizmuka no Mageramova - sekoja tāda piespēle Adamijam (starp citu, arī bijušais "Baku" futbolists), ka gruzīnam atlika trāpīt tukšos. Pēc tam "Karabakh" treneris Gurbanovs sāka laist virsū rezervistus, domājot par nākamo spēli. Savukārt Starkovs atcerējās par Šoliču. Tā bija īsta agonija.

Tajā, ka "Baku" šodien nonāca šādā nožēlojamā situācijā, ir arī kluba vadības vaina. Kad "Baku" klubā maksāja milzīgas prēmijas par neizšķirtiem mājas mačos, kluba vadībai bija jāapzinās, ka pienāks diena, kad komanda savā laukumā tiks sagrauta. Kad Starkovs atskaitīja Skuliču, Guļijevu, Žabu, vadībai bija jāapzinās, ka tas novedīs pie katastrofas. Masveidīga Balkānu futbolistu iegāde (atskaitot sliktā formā esošo Kovačeviču) nesolīja neko labu. Šī sezona "Baku" ir zaudēta. Īstais laiks padzīt Starkovu, izmaksāt viņam milzīgu kompensāciju un žēloties par kārtējo neveiksmīgo trenera izvēli. Šo kaujspējīgo komandu sāka graut Šēfers, un šo "lietu" līdz galam noveda Starkovs. Cik ilgi klubs ar labākajiem nosacījumiem cietīs no kļūdainām treneru apstiprināšanām?

Pēcvārds. Kā savā atsauksmē (lasiet komentāros) norādījis pazīstamais futbola (tagad arī basketbola) cilvēks Krišjānis Kļaviņš, uz šo materiālu gan jāskatās kritiski - azerifootball.com īpašnieks pēc K.Kļaviņa vārdiem esot futbola aģents, kuram Starkovs nodarījis pāri. Tāpēc kritika, iespējams, ir pārspīlēta. Tiesa, nenoliedzams ir fakts, ka Starkova darbs ar "Baku" ir neapmierinošs.

Izmantotie resursi:
Azerifootball.com


, 2012-02-15 21:30, pirms 12 gadiem
Nekad neesmu bijis priecigs par starkova vaditajam komandam , izlasi gan skonto , gan tagad baku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-15 21:33, pirms 12 gadiem
Edmund, labāk izdzēs šo rakstu. Šī portāla īpašnieks, uz kuru atsaucies, ir futbola aģents, no kura Starkovs nepaņēma nevienu spēlētāju. Tāpēc šis aģents izmanto "žurnālista aizsegu" lai katrā reizē pēc neveiksmīgas spēles noliktu Starkovu, Verpakovski, Ivanovu vai jebkuru citu no Baku komandas.

Neaizstāvu Starkovu, bet tas, kas regulāri azerifootball.com tiek rakstīts par FK Baku, ir pilnīgākie meli ar vēlmi radīt spriedzi un spiedienu.
, 2012-02-15 21:33, pirms 12 gadiem
austrumos vinjam nau ko ceret ,labak stradat rietumos pat 1 liga,vinjam psihologiski gruti ,intelegents
, 2012-02-15 21:34, pirms 12 gadiem
Bet kā futbolists "Daugavas" laikos Starkovs taču bija labs!
, 2012-02-15 21:35, pirms 12 gadiem
...skarbi vārdi....
, 2012-02-15 21:40, pirms 12 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja:
Paldies par informāciju!
Dzēst tagad laikam būtu muļķīgi (vilciens aizgājis), taču atļaušos pielikt rakstā Tevis minēto aizkulišu informāciju
, 2012-02-15 21:46, pirms 12 gadiem
Starkova "zvaigžņu stunda" sanāca, kad viņam kā aklai vistai grauds noplauka tikšana ar Latvijas izlasi uz Eiropas čempi Portugālē. Tas bija totāls izņēmums, kas tikai apstiprināja likumsakarūbu - patiesībā Petrovičs ir viena LIELA VIDUVĒJĪBA. Tiesa, viņa pēctecis Latvijas izlasē izrādījās vēl tuimāks... Petrovičs atgriezās un turpina savu murmuļošanos. Kā patrieca šamo no "Spartaka", tā patrieks arī no azeriem, kuri noteikti futbolā par Starkovu gudrāki.
, 2012-02-15 21:46, pirms 12 gadiem
...paskatīsimies , kā risināsies notikumi tāļāk....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-15 21:57, pirms 12 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja: Edmund, labāk izdzēs šo rakstu. Šī portāla īpašnieks, uz kuru atsaucies, ir futbola aģents, no kura Starkovs nepaņēma nevienu spēlētāju. Tāpēc šis aģents izmanto "žurnālista aizsegu" lai katrā reizē pēc neveiksmīgas spēles noliktu Starkovu, Verpakovski, Ivanovu vai jebkuru citu no Baku komandas.

Neaizstāvu Starkovu, bet tas, kas regulāri azerifootball.com tiek rakstīts par FK Baku, ir pilnīgākie meli ar vēlmi radīt spriedzi un spiedienu.
Ekspert,apskaties uz Baku spēļu rezultātiem(rezultativitāti,kas spēlē,kas atstāts rezervē,ko no komandas atskaita,kas gūst vārtus.............),šāda pamatota kritika pietrūkst no mūsu žurnālistu puses!Ja kāds šeit rada spriedzi un spiedienu uz Baku klubu ,tad tas ir pats starkovs!Un vēl ja neesi pamanījis,šīs neveiksmīgās spēles jau paliek Baku klubam par sistēmu!
Un nevajag te aizstāvēt starkovu!
, 2012-02-15 22:31, pirms 12 gadiem
Tā!Par spīti daudziem ,iesaku aizstāvēt Starkovu.Treneri ,kurš aizveda Latviju uz Eiropas čempionāta finālturnīru,ar Skonto izcīnīja ntās zelta medaļas virslīgā,ar Spartaku Krievijas sudrabu.Ir baltas joslas un melnās.Izskatās ,ka Petrovičs nu dziļi iebraucis melnajā.Nekas,nāks arī labāki laiki un varbūt pat šajā atlases ciklā ar Latvijas izlasi.Uzliec Starkov "mīksto" šiem visiem nelabvēļiem.Lai tev veicās!
, 2012-02-15 22:33, pirms 12 gadiem
Pēcvārds. Kā savā atsauksmē (lasiet komentāros) norādījis pazīstamais futbola (tagad arī basketbola) cilvēks Krišjānis Kļaviņš, uz šo materiālu gan jāskatās kritiski

Šī pazīstamā futbola cilvēka KK mērķis bija ,lai Tu EN izdzēstu šo rakstu,un lai mēs pārējie pēc iespējas mazāk zinātu ko azeros raksta par starkovu!Bet fakts ir tāds ka paši Baku līdzjutēji pieprasa starkova atkāpšanos.Un ne jau bez pamata!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-15 23:00, pirms 12 gadiem
Diskutēt ar daudzajiem Andra kloniem šeit netaisos,vienīgi pateikšu to,ka šitāds salīdzinājums Verpakovskis aizved komandu uz Eiropas čempionātu,nevis treneris ,neiztur nekādu kritiku.Protams ,mačus uzvar spēlētāji un to zaudē treneri.Pazīstams sauklis ,vai ne?Un kad ir vajadzība,vienmēr to var izmantot.Ar labu nakti Andri5
, 2012-02-15 23:03, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Pēcvārds. Kā savā atsauksmē (lasiet komentāros) norādījis pazīstamais futbola (tagad arī basketbola) cilvēks Krišjānis Kļaviņš, uz šo materiālu gan jāskatās kritiski

Šī pazīstamā futbola cilvēka KK mērķis bija ,lai Tu EN izdzēstu šo rakstu,un lai mēs pārējie pēc iespējas mazāk zinātu ko azeros raksta par starkovu!Bet fakts ir tāds ka paši Baku līdzjutēji pieprasa starkova atkāpšanos.Un ne jau bez pamata!
Andris5, manuprāt, mums daudzos jautājumos ir līdzīgs viedoklis. Es neuzskatu Starkovu par augsta līmeņa treneri, bet viss, ko šajā situācijā gribēju teikt - šis Azerbaidžānas futbola medijs ir nekorekts un tur nav nekādas vēlmes ko analizēt objektīvi, bet tikai noriet pretiniekus.
, 2012-02-15 23:15, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Diskutēt ar daudzajiem Andra kloniem šeit netaisos,vienīgi pateikšu to,ka šitāds salīdzinājums Verpakovskis aizved komandu uz Eiropas čempionātu,nevis treneris ,neiztur nekādu kritiku.Protams ,mačus uzvar spēlētāji un to zaudē treneri.Pazīstams sauklis ,vai ne?Un kad ir vajadzība,vienmēr to var izmantot.Ar labu nakti Andri5
Tu jefiņ!Paskaidro konkrētāk ko ar šo savu murgojumu gribēji teikt!Kas tev ir atļāvis manu profilu apvainot,nožēlojamais LFF līdējiņ.
Man ir pavisam cits viedoklis nekā rudzu maizei sakarā ar 2003 gadu,un verpi nekad neesmu minējis kā tās izlases vilcēju,bet gan to bieži pieminējis,ka svarīgākās uzvaras mēs izcīnījām tad kad aizsardzības caurums isakovs nespēlēja,un viņu nomainīja Zirnis.Kā arī lai cik esmu rakstījis par laizānu negatīvu,tai atlases ciklā viņa sodiņs pret Poliju deva 1-0 izbraukumā,sodiņš pret turciju bija tas kas jau pavēra iespējas spēlēt Portugālē.
Un beidzi te pensionār murgot!
, 2012-02-15 23:34, pirms 12 gadiem
>>>Andris5
tev dēliņ bērnībā nemācīja pieklājīgi uzvesties un neapsaukāties.Kā citu nosauksi, tas pats tad arī būsiPar tiem taviem kloniem es jau neesmu orģināls.Tas nav mans izdomājums,bet ja tā uztraucies ,tad taisnība vien ir.Un vēl.Pensionārs nav lamu vārds,kaut gan Latvijā varbūt arī ir.Tikai te tev misējies.Diemžēl man nedaudz pietrūkst līdz šim vecumam.Un par spīti tev,vecuma marazms arī vēl nav iestājies.Ja tevi kāds ir LFF gaiteņos smagi apcēlis,ka izgāž jau daudzus gadus šeit žulti uz Indriksonu,Starkovu,Skonto stalli un & ,tā tava problēma.
Kad uzskatīšu ,ka raksti muļķības,obligāti oponēšu.
, 2012-02-15 23:34, pirms 12 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja: Andris5, manuprāt, mums daudzos jautājumos ir līdzīgs viedoklis. Es neuzskatu Starkovu par augsta līmeņa treneri, bet viss, ko šajā situācijā gribēju teikt - šis Azerbaidžānas futbola medijs ir nekorekts un tur nav nekādas vēlmes ko analizēt objektīvi, bet tikai noriet pretiniekus.
Stipri šaubos vai mums var būt līdzīgs viedoklis, pie tam vēl daudzos jautājumos!Es sekoju šiem rakstiem,un zinu ko ņemt par pilnu,ko nē,ir arī Baku futbolistu intervijas,un no viņu puses ir ļoti daudz negatīvisma starkova virzienā,bet visam pāri stāv Baku katastrofāli zemie rādītāji.
Nostādot sevi tā,ka šis portāls tikais ar to vien nodarbojās ka tik norietu mūsu stariku............paši sev tik acis mālēsim ciet!
, 2012-02-15 23:49, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andris5
tev dēliņ bērnībā nemācīja pieklājīgi uzvesties un neapsaukāties.Kā citu nosauksi, tas pats tad arī būsiPar tiem taviem kloniem es jau neesmu orģināls.Tas nav mans izdomājums,bet ja tā uztraucies ,tad taisnība vien ir.Un vēl.Pensionārs nav lamu vārds,kaut gan Latvijā varbūt arī ir.Tikai te tev misējies.Diemžēl man nedaudz pietrūkst līdz šim vecumam.Un par spīti tev,vecuma marazms arī vēl nav iestājies.Ja tevi kāds ir LFF gaiteņos smagi apcēlis,ka izgāž jau daudzus gadus šeit žulti uz Indriksonu,Starkovu,Skonto stalli un & ,tā tava problēma.
Kad uzskatīšu ,ka raksti muļķības,obligāti oponēšu.
Gulēt vēl neesi aizgājis?
Oponē ja vari(tiesa tas tev nekad nesanāk ),bet nekad man nepiedēvē kādus citus profilus, to ko es šeit komentēju,man nav nepieciešama daudz profilu sistēma, kāda ir tavam sabiedrotajam pamperam!
Jebkurā gadījumā tu samierināsies(gribi vai nē),ka es arī turpmāk komentēšu pret LFF.
, 2012-02-15 23:52, pirms 12 gadiem
", jo šī kluba treneris Chadadze sajēdz futbolistu kvalitātes labāk nekā Starkovs.... -
ar to viss ir pateikts kas par treneri ir starkovs!
, 2012-02-15 23:52, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Stipri šaubos vai mums var būt līdzīgs viedoklis, pie tam vēl daudzos jautājumos!Es sekoju šiem rakstiem,un zinu ko ņemt par pilnu,ko nē,ir arī Baku futbolistu intervijas,un no viņu puses ir ļoti daudz negatīvisma starkova virzienā,bet visam pāri stāv Baku katastrofāli zemie rādītāji.
Nostādot sevi tā,ka šis portāls tikais ar to vien nodarbojās ka tik norietu mūsu stariku............paši sev tik acis mālēsim ciet!
Skaties un domā pats, man ir arī informācija no komandas iekšienas un cilvēkiem, kas daudz zina par Azerbaidžānas klubu futbolu.
, 2012-02-16 00:01, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Par tiem taviem kloniem es jau neesmu orģināls.Tas nav mans izdomājums
Nu šeit jau Tu pats visu pasaki,nosaucot to par izdomājumu,un protams Tu zināji ka šis ir pampera izdomājums,kāpēc to slēpi?
, 2012-02-16 00:11, pirms 12 gadiem
Kriškļaviņš kā vienmēr visu zina DZIĻĀK un no IEKŠIENAS. Ko nu mēs te pārējie... Man jau patika tas teiciens par ķieģeli uz rezervistu soliņa - tas no Madonas cepļa. Žetons!
, 2012-02-16 00:15, pirms 12 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja: Skaties un domā pats, man ir arī informācija no komandas iekšienas un cilvēkiem, kas daudz zina par Azerbaidžānas klubu futbolu.
Satraukumam nav pamata,jo es zināšu kam ticēt, kam nē!Es sevi nemānu ,kā dažs labs!
, 2012-02-16 00:51, pirms 12 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja: Andris5, manuprāt, mums daudzos jautājumos ir līdzīgs viedoklis. Es neuzskatu Starkovu par augsta līmeņa treneri, bet viss, ko šajā situācijā gribēju teikt - šis Azerbaidžānas futbola medijs ir nekorekts un tur nav nekādas vēlmes ko analizēt objektīvi, bet tikai noriet pretiniekus.
Agrāk esmu kritiski izturējies pret Krišjāņa Kļaviņa aktivitātēm (visādas bijušas), bet nu laiki mainījušies. Šim viedoklim gribas piekrist. Starkovam bez šaubām ir uzradies daudz ne-draugu, bet mediju nekorektums ne tikai tur, bet arī mūsu pusē sen pazīstams, tā kā (pat ņemot vērā Starkova vainas uzņemšanās par šo zaudējumu) labāk pagaidīsim vēl dažus mačus.
Ja tad Starkovs neko nevarēs vērst par labu, nu tad...
, 2012-02-16 07:31, pirms 12 gadiem
>>>Andris5
Andris5, 00:01, pirms 7 stundām, ignorēt, atbildēt
+3
Atcelt Ziņot

alguns rakstīja: Par tiem taviem kloniem es jau neesmu orģināls.Tas nav mans izdomājums

Nu šeit jau Tu pats visu pasaki,nosaucot to par izdomājumu,un protams Tu zināji ka šis ir pampera izdomājums,kāpēc to slēpi?

Tu gan esi vārdu spēles virtuozs.Visu pagriezīsi sev izdevīgā gaismā.Kas attiecās uz tavu "draugu" pamperu,tad es viņu zināt nezinu.Tikai cik manu ,visus pārējos,kuri tev nepiekrīt tiek tevis nosaukti par pamperiem.Brīnums ka mani neesi sācis tā dēvēt.
, 2012-02-16 08:49, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tu gan esi vārdu spēles virtuozs.Visu pagriezīsi sev izdevīgā gaismā.Kas attiecās uz tavu "draugu" pamperu,tad es viņu zināt nezinu.Tikai cik manu ,visus pārējos,kuri tev nepiekrīt tiek tevis nosaukti par pamperiem.Brīnums ka mani neesi sācis tā dēvēt.
Par šo pampera darbībām es šeit esmu rakstījis daudz,un rakstīšu,arī viņa profilus esmu nosaucis ļoti daudz,un tie pieder vienamcilvēkam!Vai šeit(pēdējā laikā) esi manījis ka viņš uzēdas uz maniem komentiem? Nē!
Agrāk to viņš darīja katru reizi,brīžiem pat padsmit frofilus zem viena raksta bīdīja pret manu Andris5,kas no viņa puses ir gļēvs un nožēlojams gājiens.Bet es zinu kāpēc viņam tas ir vajadzīgs,un ko ar to viņš grib panākt!(tādiem paņēmieniem pampers darbojās ne tikais pret manīm).Tu viņu zini,vari stāstīt, ka tādu pamperu nepazīsti saviem mazbērniem,ne man,atliek atcerēties vien 21 janvāri 2011 gadu.
Tas kas sekojis šeit visiem komentiem ļoti labi, ir pārliecinājies ka alguns 23.00 ir melojis,nav smuki tā darīt!Man tu neinteresēji un tavs koments kas šeit tika citēts ,arī neinteresēja,interesanti kāds mērķis bija Tev
izprovacējot mani uz šo diskusiju,?....bet savu tu nepanāci!
, 2012-02-16 08:59, pirms 12 gadiem
Starkovs ir vājš treneris, nepatīkams cilvēks, tāpēc nav arī rezultātu, esot ciešā saistībā ar Indriksonu, Mežecki būtībā valda arī Latvijas futbolā, kur notiek lielas blēdības, , bērniem jāmaksa par treniņiem u.t.t. No Baku drīz patrieks tāpat kā no Maskavas patrieca ar kaunu un vadošo spēlētāju atziņām par trenera darba stilu un attiecībām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-16 09:27, pirms 12 gadiem
Andris5 raksta:Tu viņu zini,vari stāstīt, ka tādu pamperu nepazīsti saviem mazbērniem,ne man,atliek atcerēties vien 21 janvāri 2011 gadu.
Tas kas sekojis šeit visiem komentiem ļoti labi, ir pārliecinājies ka alguns 23.00 ir melojis,nav smuki tā darīt!Man tu neinteresēji un tavs koments kas šeit tika citēts ,arī neinteresēja,interesanti kāds mērķis bija Tev

Tu man čomiņ sāc atgādināt tādu kā interneta maniaku.Vai tu visus komentus un diskusijas ar oponentiem pārkopē un glabā arhīvā,ka tik skurpolozi atceries datumus un laikus ,ko katrs rakstījis?Kas bija 21.janvārī 2011.gadā?Neesmu politiķis ,ne arī mazs palaidīgs bērns un melot nav manā dabā.Tā kā atslābsti.Es varu tikai izteikt savu viedokli un protams ne vienmēr tas sakritīs ar citu viedokļiem.Un netaisos arī apgalvot ,ka manējais vienīgi pareizais.Tu jautā kāds man mērķis?Varu atkārtot vēlreiz.Kad man būs garstāvoklis un brīvais laiks strīdēties,tad vienmēr vērsīšos pret taviem komentiem ,kurus uzskatīšu par nekorektiem vai melīgiem.
PS.Un vēl.Principā šī ir komentu sadaļa,nevis diskusiju klubiņš.
, 2012-02-16 09:36, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Es taču arī esmu pampers?
Zem šī taksta bija mans koments(8.aug.2011)
Video: ''Jelgava'' fantastiskā spēlē pārspēj liepājniekus

Tur bija man tāds koments (gara diskusija) pret tādu tavu pofilu izmisums

Tu esi guņas cilvēks ,kurš šeit darbojās, kā viedokļu kontrolieris,tavs mērķis ir tādus viedokļus, kā manējo(un ne tikai),apslāpēt visādiem iespējamiem paņēmieniem,tam jau ir noderīgi šie daudzie tavi kloni,
To ko esi rakstījis pēc p.s. bija lieki.Tev ir iespējams pamatot savu rakstīto,bet ...........protams atkal nebūsi izlasījis manu komentu

Ieskatoties šai rakstā palasot komentus ļoti labi var pārliecināties,ka tevi (toreiz zem profila izmisums) spēcīgi aizskāra mans šis koments,varbūt es būtu sen aizmirsis šo diskusiju,bet te atraksta nāves_ēnā 15.aug.(pēc nedēļas) citē manu šo komentu,un piebilsti:

Ar tevi kaut kas nav kartiba.

Pats taču sevi nododi,tā bija pirmā reize,vēl esi neskaitāmas reizes pāršāvis ar šo savu profilu pāri strīpai,tu vari šeit tēlot izcilāko totopilieti,uzpiezti rakstīt par totopils futbolu,bet pret manīm tas nedarbojas.
, 2012-02-16 09:44, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tu man čomiņ sāc atgādināt tādu kā interneta maniaku.Vai tu visus komentus un diskusijas ar oponentiem pārkopē un glabā arhīvā,ka tik skurpolozi atceries datumus un laikus ,ko katrs rakstījis?Kas bija 21.janvārī 2011.gadā?Neesmu politiķis ,ne arī mazs palaidīgs bērns un melot nav manā dabā.Tā kā atslābsti.Es varu tikai izteikt savu viedokli un protams ne vienmēr tas sakritīs ar citu viedokļiem.Un netaisos arī apgalvot ,ka manējais vienīgi pareizais.Tu jautā kāds man mērķis?Varu atkārtot vēlreiz.Kad man būs garstāvoklis un brīvais laiks strīdēties,tad vienmēr vērsīšos pret taviem komentiem ,kurus uzskatīšu par nekorektiem vai melīgiem.
PS.Un vēl.Principā šī ir komentu sadaļa,nevis diskusiju klubiņš.
Izlasi to savu komentu 23.00,kurš ir šis maniaks, te var redzēt!
Pirmkārt man ir pietiekami laba atmiņa,un neko daudz nevajag,tāpat kā nupat pamperam,lai atminētos konkrētu datumu,nav jārakņājas pa arhīviem,tik pietiek ieskatīties kuros datumos ir bijusi šī vēstuļu nosūtīšana!Un tālāk bez problēmām arī doto rakstu var sameklēt!
, 2012-02-16 10:01, pirms 12 gadiem
Mans koments vakar 23:00
Diskutēt ar daudzajiem Andra kloniem šeit netaisos,vienīgi pateikšu to,ka šitāds salīdzinājums Verpakovskis aizved komandu uz Eiropas čempionātu,nevis treneris ,neiztur nekādu kritiku.Protams ,mačus uzvar spēlētāji un to zaudē treneri.Pazīstams sauklis ,vai ne?Un kad ir vajadzība,vienmēr to var izmantot.Ar labu nakti Andri5

Šajā komentā es atbildēju rudzu maizei ko arī uzskatu par andri5.Tāds ir mans viedoklis.Pareizs tas vai nepareizs?Par to lai lemj citi.Tavs viedoklis šajā jautājumā mani neinteresē,jo loģiski tu to neatzīsi.Un vēl viena vispārzināma lieta.Cilvēkam piemīt tieksme meklēt citos tādas pašas negatīvas īpašības,vai darbības,kādas piemīt pašam.Ne par velti tu tajā sauktajā pamperī redzi ntos klonus.Izdariet ļautiņi secinājumu!
, 2012-02-16 10:36, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Šajā komentā es atbildēju rudzu maizei ko arī uzskatu par andri5.Tāds ir mans viedoklis.Pareizs tas vai nepareizs?Par to lai lemj citi.Tavs viedoklis šajā jautājumā mani neinteresē,jo loģiski tu to neatzīsi.Un vēl viena vispārzināma lieta.Cilvēkam piemīt tieksme meklēt citos tādas pašas negatīvas īpašības,vai darbības,kādas piemīt pašam.Ne par velti tu tajā sauktajā pamperī redzi ntos klonus.Izdariet ļautiņi secinājumu!
alguns, 07:31, pirms 3 stundām, ignorēt, atbildēt
alguns rakstīja: Par tiem taviem kloniem es jau neesmu orģināls.Tas nav mans izdomājums

Kaut kā bišķi neklapē!Nav mans izdomājums...tas ir mans viedoklis........
----------------------
Interesanti kāpēc tu šeit sāci pamperu mazgāt tīru,lai viņš pats to dara! Bet viņš ir tā sasmērējies,ka atmazgāt viņu nav iespējams
Un neiesaku tev to darīt.
Pāri visam stāv mani komenti kas ir vērsti pret LFF , guņām, mežikiem, tiesāšanu....
Ja mani komenti būtu galīgās auzas,tad satraukumi par maniem komentiem no tādiem kā tevīm un pārējiem guņas rokaspuišiem nebūtu,un tā kā man ir svarīgi lai mani uzklausītu,esmu spiests arī domāt par katru savu komentu pirms to rakstu.
Un tu tagad ķeries pie pampera aizstāvības,tak viņš pats ar savām darbībām šeit dod priekšstatu par sevīm,bet es savukārt,dodu šo informāciju par pamperu,un tāpēc šeit tu sāci uzstāties nomainot viņu,jo nav efekta šai sistēmai pēc kā pampers bija vadījies
Un vēl:
kārtējo reizi šeit sanāk atkārtot,ka tavs(tāpat kā pampera profilu) mēķis ir konkrēta darbība pret Andris5 profilu,ko var redzēt 23.00.Ja gribi aizstāvi savu stariku,bet šos nožēlojamos paņēmienus meti pie malas!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.