Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam savainojums, komanda zaudē pirms tikšanās ar "Eredivisie" klubu

Agris Suveizda

Cigaņikam savainojums, komanda zaudē pirms tikšanās ar "Eredivisie" klubu
Andrejs Cigaņiks, Foto: orange-pictures.nl

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā "Cambuur" bez Latvijas izlases pussarga Andreja Cigaņika savā laukumā atzina "Twente" pārākumu (0:1).

Kopš 9. novembra "Cambuur" rindās nav spēlējis Andrejs Cigaņiks, kurš atšķirībā no iepriekšējiem mačiem nebija pat rezervē. Kā vēsta Nīderlandes mediji, 21 gadu vecā pussarga prombūtnes iemesls bija kājas savainojums.

"Cambuur" galvenais treneris Renē Hake, kura iepriekšējais klubs bija tieši "Twente", pirms mača gan atzina, ka Cigaņiks un cits iztrūkstošais spēlētājs Moizs Mbende tāpat nebūtu gājuši pamatsastāvā, jo viņš nevēlējās pēc uzvaras pār PSV II (2:1) mainīt starta sastāvu. "Cambuur" šovakar vienīgo bumbu ielaida 61. minūtē un kaut vienus vārtus ielaida jau 14. spēlē pēc kārtas.

"Cambuur" sešu maču laikā izcīnījusi tikai vienu uzvaru un ar 25 punktiem 18 mačos ir noslīdējusi uz 12. pozīciju 20 komandu konkurencē. Nākamo spēli "Cambuur" aizvadīs trešdien, kad Nīderlandes kausa astotdaļfinālā viesosies pie Sitardas "Fortuna", kas augstākajā līgā ieņem desmito vietu. Cigaņiks šosezon piedalījies 11 spēlēs, desmit sākot pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.omropfryslan.nl/nieuws/...