Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam Čehijā ceturtie vārti sezonā

Andrejs Siliņš

Ikauniekam Čehijā ceturtie vārti sezonā
Dāvis Ikaunieks
Foto: FK Vysočina Jihlava Facebook

Čehijas čempionātā vārtus sestdien guva Latvijas izlases futbolists Dāvis Ikaunieks, tiesa, viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Čehijas čempionāta desmits kārtas spēlē “Vysočina” viesos ar 1:2 piekāpās “Zlin”, bet zaudētāju sastāvā vienīgos vārtus guva Dāvis Ikaunieks. Spēles 13. Minūtē Dāvis izvirzīja savu komandu vadībā, bet otrajā puslaikā Zlina atspēlējās, uzvaru izraujot ar vārtiem 90. minūtē.

Ikauniekam, kurš laukumā bija visa mača garumā, šie bija ceturtie vārti jaunajā Čehijas čempionāta sezonā. Komandai gan turpina nesekmēties un tā ar divām uzvarām, neizšķirtu un septiņiem punktiem atrodas pēdējā 16. vietā turnīra tabulā. Tiesa, tikpat punktu ir arī divām augstāk esošajām komandām un vēl trim ir tikai par punktu vairāk.

Polijas Ekstraklasē neizšķirti spēlēja Vladislava Gutkovska un Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Nieciecza" pret Pāvela Šteinbora pārstāvēto "Arka" - 1:1. Gutkovskis spēlei nebija pieteikts, bet Maksimenko laukumā devās līdz ar otrā puslaika sākšanos. Šteinbors viesu rindās sargāja vārtus visa mača garumā. "Nieciecza" atrodas priekšpēdējā vietā tabulā, kamēr "Arka" ieņem 11. pozīciju 16 komandu konkurencē.

Vakara mačā Igors Tarasovs nospēlēja bez maiņām, tomēr Vroclavas "Šlask" mājās ar 0:2 piekāpās Krakovas "Wisla". Tarasovs 41. minūtē saņēma dzelteno kartīti, kas bija Latvijas aizsarga otrais brīdinājums šajā sezonā. "Šlask" no sestās vietas noslīdēja par pozīciju zemāk.

Jau vakar spēli aizvadīja čempionāta līdervienība Poznaņas "Lech", kas ar Denisa Rakela rezervē spēlēja neizšķirti viesos pret "Jagiellonia" - 1:1.

Krievijas Nacionālajā līgā kārtējais panākums Vladimiram Kamešam un “Yenisey”, kas viesos ar 2:1 pārspēja “Volgar”. Kamešs gan šoreiz nebija pieteikumā uz spēli. Citā mačā “Fakel” ar 0:1 piekāpās “Tom”, bet Ivans Lukjanovs laukumā bija visas spēles garumā.

Polijas 1. līgā zaudējums Valērija Šabalas pārstāvētajai "Podbeskidzie", kas mājās ar 1:2 atzina "Katowice" pārākumu. Šabala devās laukumā pamata sastāvā, bet 66. minūtē tika nomainīts. Tobrīd rezultāts bija 1:1.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-14 22:53, pirms 7 gadiem
Punkts būtu derējis, bet kas par nedēļu Dāvim!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 00:18, pirms 7 gadiem
Ja Vysočina šosezon izkritīs no Čehijas Virslīgas, tad Dāvim noteikti nebūs jāatgriežas LV, jo sevi veiksmīgi būs pierādījis kā leģionārs.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 07:50, pirms 7 gadiem
Soloveičikam pilna spēle atkal Zenit2 sastāvā Krivijas nac. līgā, Rubenim pirmie vārti CSKA dublieros, ņemot vērā šo abu vecumu pavisam neslikti