Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Lukjanovs spēlēs pussarga pozīcijā

Lukjanovs spēlēs pussarga pozīcijā
Ivans Lukjanovs (pa labi)
Foto: www.lechia.pl

Kā vēsta poļu mediji, jaunajā sezonā Gdaņskas „Lechia” rindās Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs spēlēs pussarga pozīcijā.

Ivans Lukjanovs klubā ieradās kā uzbrucējs, taču (atšķirībā no „Skonto” rindās iespētajam) ar lielu rezultativitāti neizcēlās. Jau pagājušajā sezonā Lukjanovs bieži vien spēlēja dziļāk laukumā un tika izmantots kā pussargs, bet tagad oficiāli paziņots – jaunajā sezonā mūsu futbolists pastāvīgi spēlēs tieši pussarga pozīcijā.

Jautāts par fizisko formu, Lukjanovs poļu medijiem sacīja: „Domāju, ka esmu labā formā un ka šī sezona man būs laba. Mūsu klubam vēl nepieciešami pāris pastiprinājumi.” Kad viņam tika jautāts par vārtu gūšanu, Ivans smejoties attrauca: „Tagad esmu pussargs, man vārti nav jāgūst. Treniņnometne? Tā bija ļoti laba. Patiešām daudz strādājām – kā vēl nekad. Man neinteresē mūsu pārbaudes spēļu rezultāti – mums bija milzīgas slodzes.”

Jāpiebilst, ka jau 31. jūlijā „Lechia”, kurā ar Lukjanovu spēlē arī Sergejs Kožans, gaida liels pārbaudījums – draudzības spēlē Gdaņskā „Lechia” pretī stāsies spāņu superklubs „Villarreal”. Lukjanovs: „Redzēsim, kā mums ies. Grūti pateikt, vai viņi ieradīsies spēcīgākajā sastāvā. Jebkurā gadījumā esmu priecīgs par iespēju uzspēlēt pret tādu pretinieku. Būs daudz emociju.”

Lukjanovam tika jautāts arī, kāpēc viņš nespēlēja Latvijas izlases rindās Baltijas kausa izcīņā, uz ko Ivans atbildēja: „Nespēlēju, jo bija problēmas ar celi. Nezinu, vai turpmāk tikšu izsaukts uz izlasi, man daudz jāstrādā.”

Izskatās, ka šajā sezonā Polijas čempionātā, kurš sāksies 8. augustā, spēlēs trīs mūsējie – papildus „Lechia” spēlētājiem Lukjanovam un Kožanam arī Artjoms Rudņevs Polijas čempionu Poznaņas „Lech” rindās.

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl


, 2010-07-14 11:37, pirms 14 gadiem
Latviešu rota Polijā.

Izklausās darbīgs puisis, cerams ar savu mērķtiecību izsitīsies vēl augstāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-07-14 11:41, pirms 14 gadiem
Tas arī saprotams,jo viņa piespēles ir kā konfektes.
Būs mums arī LV izlasē jauni pusargi Kosmačovs,Cauņa tagat arī Lukjanovs.
, 2010-07-14 11:58, pirms 14 gadiem
Nuu vi;n;s jau arī pagājušogad vairāk spēlēja zem uzbrucējiem!
, 2010-07-14 12:05, pirms 14 gadiem
Aj žel.. bet viņš tomēr ar savām labajām piespēlēm ir kko verts..
, 2010-07-14 12:24, pirms 14 gadiem
Un tagad, kad nebūš vairs psiholoģisks spiediens uz viņu, varbūt tieši sāks gūt daudz vārtus
, 2010-07-14 13:55, pirms 14 gadiem
Piespēles jau ar māk labas dod. Man šķiet, ka ar laiku varētu izveidoties labs uzbrūkošā tipa pussargs, jo vārtu gūšanas prasmi gan jau ar nav pazaudējis
, 2010-07-14 14:58, pirms 14 gadiem
nu viņš pēc savām spējām vairāk gan atbilst uzbrucējam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-07-14 15:21, pirms 14 gadiem
Lai izdodas pacelt savus spēli "To The Next Level" --> Veiksmi !
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".