Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kameša "Enisey'' nodrošina pārspēles, Gutkovska "Termalica" sagrāve Varšavā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kameša "Enisey'' nodrošina pārspēles, Gutkovska "Termalica" sagrāve Varšavā
Varšavas "Legia" pret Ņecečas "Termalica Bruk-Bet"
Foto: Bartłomiej Zborowski/PAP

Šodien spēles dažādās Eiropas futbola līgās aizvadīja vairāki Latvijas futbolisti un to pārstāvētie klubi, visveiksmīgāk spēlējot Vladimira Kameša Krasnojarskas "Enisey''.

Krievija-2

Krasnojaskas "Enisey" Krievijas Nacionālās līgas priekšpēdējā kārtā ar 1:0 mājās apspēlēja "Tyumen", vienīgos vārtus gūstot spēles 89. minūtē. Tādējādi "Enisey" pirms pēdējās turnīra kārtas ir nodrošinājusi vietu pārspēlēs par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā.

Vladimirs Kamešs "Enisey" sastāvā aizvadīja pilnu spēli.

Voroņežas "Fakel", turpretim, vairs pat teorētiski nevar iekļūt pārspēļu zonā. Šodienas spēlē viesos izrauts neizšķirts 1:1 pret Sanktpēterburgas "Zenit-2".

Gan vārtsargs Vitālijs Meļņičenko (pēc ilga pārtraukuma), atvairot 3/4 sitieniem pa vārtiem, gan pussargs Ivans Lukjanovs šodien "Fakel" sastāvā nospēlēja pilnu spēli.

Polija

Kjeļces "Korona" viesos nospēlēja 0:0 ar Gdaņskas "Lechia". Līdz ar to "Korona" ar 22 punktiem pacēlās uz sesto vietu Polijas Ekstraklasas kopvērtējumā.

Vladislavs Gabovs nebija "Korona" komandas pieteikumā šai spēlei.

750 iedzīvotāju apdzīvotās Ņecečas ciema komanda "Termalica Bruk-Bet" viesojās valsts galvaspilsētā Varšavā, lai aizvadītu spēli pret šā brīža Polijas čempioni "Legia". Diemžēl mājinieki parādīja neviesmīlību un sagrāva "Termalica" vienību ar rezultātu 6:0.

Vladislavs Gutkovskis nāca laukumā spēles 62. minūtē.

Baltkrievija

Borisovas BATE viesos piekāpās "Slutsk" komandai ar rezultātu 0:1. BATE ar izcīnītiem 17 punktiem astoņās spēlēs noslīdējusi līdz trešajai vietai Baltkrievijas čempionāta kopvērtējumā.

Kaspars Dubra joprojām nebija pieteikts BATE komandas sastāvā.

Turcija-2

Girezunas "Giresunspor" Turcijas 1. līgā ar 1:0 pārspēja Denizlijas "Denizlispor" komandu. "Giresunspor" ar izcīnītiem 53 punktiem 33 spēlēs ir nodrošinājusi dalību pārspēlēs par iekļūšanu Turcijas Superlīgā.

Igors Tarasovs šai spēlei pieteikts netika.

Leģionāru šīs sezonas statistika (laukuma spēlētāji)

SpēlētājsKomandaSVRPMin
Vladimirs KamešsEnisey32772770
Ivans LukjanovsFakel28331766
Vladislavs GutkovskisTermalica30712023
Vladislavs GabovsKorona17001143
Kaspars DubraBATE0000
Igors TarasovsGiresunspor14211260

Leģionāru šīs sezonas statistika (vārtsargi)

SpēlētājsKomandaSZVSSMV
Vitālijs MeļņičenkoFakel11090

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
Главная
TFF 1. League TFF
Ekstraklasa.org