Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikaunieks atgriežas laukumā, nākot uz maiņu komandas uzvarā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

D. Ikaunieks atgriežas laukumā, nākot uz maiņu komandas uzvarā
Dāvis Ikaunieks. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar dažādos čempionātos spēles aizvada Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas. Pēc teju divu mēnešu pārtraukuma Čehijas čempionāta spēlē laukumā atkal devās uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kura pārstāvētā ''Jablonec'' ar 2:1 pieveica Prāgas ''Dukla''.

2018. gada Latvijas labākais futbolists Dāvis Ikaunieks šovakar nāca uz maiņu 80. minūtē ''Jablonec'' uzvarā (2:1) pār Prāgas ''Dukla'', nomainot pirmo vārtu autoru Janu Hramostu. Šogad Čehijas līgā Ikauniekam tā bija vien otrā spēle, un līdz šim laukumā Dāvis pavadījis tikai 28 minūtes, pēdējo spēli aizvadot 17. februārī, kad arī devās uz maiņu. Vēlāk Latvijas izlases uzbrucējam par vietu sastāvā pacīnīties patraucēja ceļgala sānu saišu savainojums, kas lika mēnesi iztikt bez futbola.

Lietuvas A Līgā uzvaru izcīnījusi Viktora Dobrecova vadītā Klaipēdas ''Atlantas'' komanda, kas ar 2:1 pieveica Paņevēžas vienību. Uzvarētāju rindās pilnu spēli aizvadīja vārtsargs Krišjānis Zviedris, bet uzbrucēju Devidu Dobrecovu 79. minūtē nomainīja Ņikita Juhņevičs. D. Dobrecovs bija ļoti tuvu tam, lai atklātu spēles rezultātu, taču uzbrucējam tēmētās piespēles ceļā patrāpījās pretinieku aizsargs, raidot bumbu savos vārtos.

Šveices Superlīgā neizšķirti ar 1:1 spēlēja ''Lugano'' un Roberta Uldriķa pārstāvētā ''Sion''. Uzbrucējs spēli sāka starta vienpadsmitniekā un 84. minūtē tika nomainīts. Tikmēr Andris Vaņins palika uz rezervistu soliņa sevis pārstāvētās ''Zurich'' zaudējumā ar 0:1 pret Bernes ''Young Boys''.

Slovēnijas pirmajā līgā uzvaru svinēja Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļanas ''Olimpija'', kas ar 2:0 pieveica ''Aluminij''. Latvijas izlases futbolists darbojās centra aizsarga pozīcijā un aizvadīja pilnu spēli.

Izmantotie resursi:
Atlantas - Panevėžys - Lietuvos Futbolas
https://www.fkjablonec.cz/zapas.asp...
Matchcenter | Raiffeisen Super...
https://www.prvaliga.si/live/?match...