Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Karlsons gūst uzvaras vārtus Azerbaidžānas kausa izcīņas mačā

Karlsons gūst uzvaras vārtus Azerbaidžānas kausa izcīņas mačā
Ģirts Karlsons (vidū)
Foto: azerifootball.com

Šodien Azerbaidžānā aizvadītas pirmās spēles kausa izcīņas 1/4 finālā. Ģirts Karlsons no 11 metru soda sitiena atzīmes guvis uzvaras vārtus sava Baku „Inter” labā 3:2 uzvarā pret „Khazar”.

Ģirts Karlsons pirmo reizi šajā gadā izgāja Baku „Inter” sākumsastāvā, tiesa, tas notika Azerbaidžānas kausa izcīņas 1/4 fināla pirmajā spēlē, nevis čempionātā. Karlsonam spēlē pret „Khazar” jau cīņas sākumā bija iespēja atklāt rezultātu, taču moments netika izmantots. 1. puslaiku „Inter” gan uzvarēja ar 1:0, taču 57. minūtē nonāca jau iedzinējos ar 1:2. Vēlāk 78. minūtē mājinieki panāca izlīdzinājumu, bet 87. minūtē par spēli ar roku pie rezultāta 2:2 uz „Khazar” vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. To devās izpildīt Karlsons un bija precīzs, nodrošinot komandai uzvaru – 3:2!

Pirmo 1/4 finālu uzvarēja arī Denisa Ivanova un Māra Verpakovska „Baku”, kas savā laukumā ar 3:1 uzveica AZAL. Vienubrīd bija arī 3:0, bet vienīgie vārti ielaisti pašās beigās. Ivanovam pilna spēle, bet Verpakovskis joprojām nav gatavs spēlēt. Savukārt Pāvela Doroševa „Qabala” mājās nospēlēja 2:2 ar „Qarabag”. Doroševs pāris reizes glāba savu komandu, taču divreiz bumbu savos vārtos tomēr nācās ielaist. Visu 1/4 finālu atbildes spēles notiks pēc divām nedēļām 28. martā.


, 2012-03-14 16:39, pirms 12 gadiem
Sen par Karlsonu nekas dzirdēts nebija...
, 2012-03-14 16:49, pirms 12 gadiem
Karlson nāc palīdzi LM ,šogad komanda tāda švaka pagaidām izskatās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-14 17:11, pirms 12 gadiem
Jā, stipri sen par Karļiku nekas nebija dzirdēts. Kā pērn noplosījās Sadraudzības kausā, tā atkal pazuda. Žēl. Augumā ražens, labs uzbrucējs, bet jādeldē sols Azeros. Lai šis gols būtu kā atskaites punkts, un cerams, ka atkal izies pamatsastāvā. Nebūtu nekas pretī, ja abi ar Grebi atgrieztos Liepājā. Bet nu Azerbaidžānā nauda ar daudz vairāk nullītēm grozās.
, 2012-03-14 19:02, pirms 12 gadiem
Loti labi! Ta turpinat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.