Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Toberam brīdinājums un uzvara pret čempioni, Šteinboram neiesit pendeli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Toberam brīdinājums un uzvara pret čempioni, Šteinboram neiesit pendeli
Kristers Tobers. Foto: Lechia Gdansk

Polijas Ekstraklasē otro spēli aizvadījis Latvijas izlases futbolists Kristers Tobers, kurš laukumā pavadīja visas 90 minūtes un palīdzēja Gdaņskas "Lechia" savā laukumā ar 1:0 pieveikt čempioni Gļivices "Piast".

Gdaņskas "Lechia" vadībā varēja izvirzīties jau pirmajā puslaikā, bet pieredzējušais portugāļu uzbrucējs Flaviu Paišau nespēja realizēt 11 metru soda sitienu – viņš bumbu trieca pret pārliktni. Drīz pēc tam dzelteno kartīti nopelnīja Kristers Tobers, kurš otro maču pēc kārtas devās starta sastāvā, spēlējot balsta pussarga pozīcijā.

Jau pieminētais Paišau sagaidīja vēl vienu iespēju un 63. minūtē atnesa "Lechia" svarīgu uzvaru. Viņš pēc piespēles no labā flanga bija izveicīgākais vārtu priekšā, apsteidzot sāncenšu aizsargu. Pateicoties uzvarai, "Lechia" apsteigusi savu pretinieci un pacēlusies uz sesto vietu turnīra tabulā. Drīz Ekstraklases astoņas labākās komandas atdalīsies no pārējām un čempionātu turpinās savā starpā, tāpēc "Lechia" tie bija ļoti svarīgi punkti.

Sliktāk klājās Gdiņas "Arka", kas izbraukumā ar 0:2 kapitulēja pret "Gornik Zabrze". 17. minūtē laukuma saimnieki neiesita pendeli Pāvelam Šteinboram. Latvijas izlases vārtsargs uzminēja virzienu, taču bumba tāpat lidoja garām vārtiem. Viņš tika pārspēts 83. minūtē un kompensācijas laikā. Pirmā bumba Šteinbora vārtos ielidoja pēc sitiena no šaura leņķa, taču tas bija spēcīgs un ārkārtīgi precīzs. "Gornik" pārsvaru dubultoja pēc stūra sitiena.

Pārbaudes spēles

Turcijā notiekošajā nometnē Ukrainas klubs Luhanskas "Zorya" cīnījās neizšķirti pret baltkrievu "Torpedo-BelAZ" – 0:0. 62. minūtē "Zorya" veica desmit spēlētāju maiņas, un starp laukumā nākušajiem bija arī Latvijas izlases futbolists Andrejs Cigaņiks. Viņa komanda turpinājumā kontrolēja cīņas gaitu un izveidoja vairākus bīstamus momentus pēc standartsituācijām, bet izraut uzvaru neizdevās.

Pamatīgu neveiksmi cieta "Stromsgodset", kas divu Norvēģijas komandu duelī ar 0:5 piekāpās "Bodo/Glimt". Jānis Ikaunieks bija viens no futbolistiem, kuri laukumā devās pēc puslaika pārtraukuma. Otrajās 45 minūtēs "Stromsgodset" ielaida trīs vārtus.

     [+] [-]

, 2020-02-15 08:58, pirms 4 gadiem
Galvenais,ka ir spēles laiks ,izskatās ,ka treneris uzticas un tas ir jāizmanto. Veselību un veiksmi!