Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Westerlo" bez Višņakova uzvar un pakāpjas no pēdējās vietas

"Westerlo" bez Višņakova uzvar un pakāpjas no pēdējās vietas
Eduards Višņakovs
Foto: LFF.lv

Eiropas futbola līgās šodien laukumā neizgāja neviens no Latvijas futbolistiem, bet viņu pārstāvētie klubi cīnījās ar dažādām sekmēm.

Beļģijas augstākās līgas čempionātā šovakar Latvijas izlases uzbrucēja Eduarda Višņakova pārstāvētais „Westerlo” savās mājās ar 2:0 pieveica „St. Liege” komandu, bet Višņakovs palika rezervē. „Westerlo” ar 26 punktiem 26 spēlēs ir izdevies izrāpties no pēdējās vietas un pakāpties uz 14. pozīciju 16 komandu konkurencē.

Polijas Ekstraklases čempionātā Bjalistokas „Jagiellonia” izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Varšavas „Legia” komandai. Igors Tarasovs bija „Jagiellonia” komandas pieteikumā, taču laukumā neizgāja. „Jagiellonia” futbolisti ar 25 punktiem 22 mačos ieņem desmit vietu starp 16 komandām.

Tikmēr Šveices Superlīgas čempionātā slikto laika apstākļu dēļ tika atcelta šodien paredzētā Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina „Sion” spēle savā laukumā pret turnīra tabulas kaimiņiem „St. Gallen” futbolistiem. „Sion” ar 25 punktiem 19 spēlēs ieņem sesto vietu desmit komandu konkurencē.

Kipras čempionātā „Paphos” bez latviešu vārtsarga Jāņa Krūmiņa pieteikumā savā laukumā ar 4:1 uzvarēja līgas pastarīti „Ayia Napa”. „Paphos” ar 21 punktu 23 mačos pakāpās uz 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
flashscores.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2016-02-14 21:46, pirms 8 gadiem
Eduards pēc tā pasaules slavenā momenta, kur netrāpīja ar kreiso kāju, tukšos vārtos, no 2 metru attāluma, ir bezvēsts pazudis. Treneris arī vairs neuzticas.
https://www.youtube.com/watch?v=bkn...