Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins atgriežas pret Dortmundi, BATE interesējas par Dubru

Agris Suveizda

Vaņins atgriežas pret Dortmundi, BATE interesējas par Dubru
Andris Vaņins
Foto: fc-sion.ch

Pēc gandrīz piecu mēnešu pārtraukuma laukumā atgriezies Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins, kura pārstāvētā "Sion" treniņnometnē Spānijā 1500 skatītāju klātbūtnē piekāpās Vācijas vicečempionei Dortmundes "Borussia" (0:1).

Andris Vaņins, kurš savainojuma dēļ pēdējoreiz laukumā izgāja pagājušā gada 17. augustā, aizvadīja pilnu spēli un vienīgos vārtus ielaida 59. minūtē, kad precīzs bija Gorens Stankovičs. Dortmundes "Borussia" rindās spēlēja tādi pazīstami futbolisti kā Matss Hummelss, Ilkajs Gindogans, Nuri Šahins un citi. Svētdien "Sion" tiksies ar Drēzdenes "Dynamo" (Vācijas pēc spēka trešā līga), bet 22. janvārī turpat Spānijā mērosies spēkiem ar Aleksandra Cauņas pārstāvēto Maskavas CSKA. Šveices čempionātā nākamo spēli devītajā vietā esošā "Sion" aizvadīs 8. februārī, viesojoties Vaducā.

Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka par viņu interesi izrāda Baltkrievijas spēcīgākais futbola klubs Borisovas BATE, kas šosezon piedalījās UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Tāpat Dubra atklāja, ka šodien dodas uz pārbaudēm kādā ārzemju klubā, taču konkrētu komandu pagaidām nevēlējās saukt. Atgādinām, ka 24 gadus vecajam aizsargam vēl ir spēkā līgums ar "Ventspili".

Šodien pārbaudes spēles ziemas pārtraukumā aizvadīs virkne Latvijas futbolistu pārstāvēto klubu. Plkst. 17:00 pēc Latvijas laika "Pogon", kā rindās uz pārbaudi ieradies Vladimirs Kamešs, spēlēs pret Polijas pēc spēka ceturtās līgas vienību "Gwardia", savukārt paralēli Eduarda Višņakova Hožuvas "Ruch" tiksies ar Čehijas otrās līgas komandu "Opava". Stundu vēlāk savā starpā tiksies Denisa Rakela pārstāvētā "Cracovia" un Igora Tarasova jaunais klubs "Jagiellonia".

Pirms četrām dienām "Jagiellonia" ar 0:1 zaudēja Polijas pēc spēka otrās līgas komandai "Wigry Suwalki" (0:1), kuras labā vienīgos vārtus guva Maksims Rafaļskis. Tarasovs spēlēja kā centra aizsargs. Visbeidzot, plkst. 19:30 Naura Bulvīša un Edgara Gaurača pārstāvētais "Aarau" spēlēs pret Šveices trešās līgas komandu "Koniz", bet Vitālija Maksimenko "Venlo" stundu vēlāk tiksies ar Nīderlandes trešās līgas vienību "Cuijk". Iepriekšējā pārbaudes spēlē "Venlo" ar 0:1 zaudēja otrās līgas pārstāvei "Achilles 1929", bet Maksimenko izgāja uz maiņu 68. minūtē. Jāatzīmē, ka Polijas kluba Poznaņas "Lech" rindās uz treniņnometni Turcijā devies 18 gadus vecais centra aizsargs Antonijs Černomordijs, kurš sastāvā iekļauts kopā ar vēl četriem jauniešiem.

Izmantotie resursi:
FC Sion - Actualité
Lech Poznań - Strona Oficjalna. M³odzi na...

  -4 [+] [-]

, 2015-01-14 10:24, pirms 9 gadiem
"Par Dubru interesejas BATE, kas sosezon piedalijas CL grupu speles."
Nu to var nepieminet, jo saja gadijuma labak nemaz nebutu piedalijusies

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 10:42, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: "Par Dubru interesejas BATE, kas sosezon piedalijas CL grupu speles."
Nu to var nepieminet, jo saja gadijuma labak nemaz nebutu piedalijusies
Klubam par kvalificēšanos un spēlēšanu CL piešķir lielu naudu, tu pat par 5% no tās naudas būtu gatavs visai Bate komandai sezonu ņemt aiz vaiga !!!

  +3 [+] [-]

, 2015-01-14 11:23, pirms 9 gadiem
gliemezi
nepareizi pateicu - nebutu pieminejusi to, jo nav tas ar ko lepoties saja reize, bet nu naudas del protams, ka japiedalas vismaz kka.

Aa un neruna par sevi

  -3 [+] [-]

, 2015-01-14 11:55, pirms 9 gadiem
Par Dubru bija interese no 2.bundesligas,komandu parstāvji speciali bija atbraukushi skatīties Latvijas spēli Hollandē,bet pēc spēles interese pazuda.

  +7 [+] [-]

, 2015-01-14 12:17, pirms 9 gadiem
Labi ka Vaņins atgriezies, tagad tikai jāuzņem forma, jācer arī uz drīzu Gaurača atgriešanos.

  +3 [+] [-]

, 2015-01-14 13:37, pirms 9 gadiem
Es minu, ka Dubra dodas uz Lechia.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 14:59, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Labi ka Vaņins atgriezies, tagad tikai jāuzņem forma, jācer arī uz drīzu Gaurača atgriešanos.
Kāpēc tu ceri ka Vaņins drzī uzņems formu???? A kur tad palika Koļinko???

  +2 [+] [-]

, 2015-01-14 15:46, pirms 9 gadiem
anjo rakstīja: Es minu, ka Dubra dodas uz Lechia.
jā , kaut ko tādu poļi forumos rakstīja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 19:45, pirms 9 gadiem
daaniels98 rakstīja: Kāpēc tu ceri ka Vaņins drzī uzņems formu???? A kur tad palika Koļinko???
Koļinko prīzi dabūja,tagad tik atvadu mačs vēl jāaizvada.....

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 22:51, pirms 9 gadiem
Lai arī BATE austrumeiropā ir skaļš klubs, no turienes var izsisties praktiski tikai uz Krieviju. Dubram ar savu potenciālu un fiziskajiem dotumiem jādodas uz rietumiem! Ceru, ka anjo un Zelta sietiņš zina, ko runā.