Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešam brīdinājums pret "Zenit-2"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kamešam brīdinājums pret "Zenit-2"
Vladimirs Kamešs
Foto: Gatis Bogdanovs, www.dzirkstele.lv

Krievijas pēc spēka otrajā līgā pirmo zaudējumu pēdējo četru maču laikā piedzīvoja Krasnojarskas "Yenisey". Vladimirs Kamešs nopelnīja brīdinājumu.

Duelī pret Sanktpēterburgas "Zenit-2", kas uzkāpusi uz melnās strīpas, iepriekšējās četrās spēlēs tiekot tikai pie viena punkta, Krasnojarskas "Yenisey" iedzinējos nonāca septītajā minūtē, bet pirmā puslaika beigās laukuma saimnieki dubultoja pārsvaru – 2:0. Mača turpinājumā nekas nemainījās.

Vladimirs Kamešs 27. minūtē nopelnīja brīdinājumu, kas viņam bija trešais sezonā. Latvijas futbolists laukumā bija visu spēli. Uzbrucējs 13 mačos guvis četrus vārtus.

Nespēlējot Ivanam Lukjanovam, kurš kopā ar Latvijas izlasi devies uz Portugāli, lai tiktos ar Eiropas čempioniem, Voroņežas "Fakel" viesos ar 0:1 zaudēja Maskavas "Spartak-2". Vienīgie vārti ielaisti vienu minūti pirms pārtraukuma, bumbu raidot savos vārtos.

Vārtsargs Vitālijs Meļņičenko, kurš pieteikumā bija pirmo reizi kopš maija, palika uz rezervistu soliņa.