Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītim savainojums, Zommeram sestā sausā spēle sezonā

Andrejs Siliņš

Bulvītim savainojums, Zommeram sestā sausā spēle sezonā
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Sesto reizi šajā sezonā savus vārtus neskartus sestdien nosargāja Itālijas trešās līgas komandas "Parma" latviešu vārtsargs Kristaps Zommers, savukārt aizsargs Nauris Bulvītis savainojuma dēļ nepiedalījās "Plymouth Argyle" kārtējās uzvaras izcīnīšanā Anglijas ceturtajā līgā.

19 gadus vecais Zommers šajā sezonā ir "Parma" pirmais vārtsargs un iepriekš piecas reizes bija nosargājis savus vārtus neskartus. Šovakar Mačeratā tas izdevās sesto reizi, jo "Parma" spēlēja neizšķirti ar vietējo "Maceratese" - 0:0. Zommers šosezon piedalījies 11 spēlēs, bet komanda ar 25 punktiem 13 mačos ieņem trešo vietu B grupā.

No pirmajā vietā esošās Basāno del Grapas "Virtus" Parmas komandu šķir tikai viens punkts. Sezonas izskaņā pirmajā vietā esošā komanda no katras grupas automātiski tiks pie ceļazīmes uz B sēriju, bet otrās līdz desmitās vietas ieguvējas piedalīsies izslēgšanas spēlēs un pārspēlēs par vēl divām vietām B sērijā nākamsezon.

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā "League Two" pie trešās uzvaras pēc kārtas, pie sestās uzvaras pēdējās septiņās spēlēs un pie 12. panākuma sezonā kopumā tika Naura Bulvīša pārstāvētā "Plymouth Argyle", kas četrarpus tūkstošu klātbūtnē viesos ar 2:1 pieveica sestajā vietā tabulā esošo "Crewe Alexandra".

Bulvītis šajā mačā nepiedalījās, jo guvis ikra muskuļa savainojumu. Latvieša vietā centra aizsarga pozīcijā spēlēja pussargs Raiens Donaldsons. Bulvītis šosezon piedalījies 14 līgas mačos (vēl četri mači aizvadīti un vieni vārtu gūti dažādos citos turnīros) un guvis divus vārtus.

"Plymouth Argyle" ar 38 punktiem 16 spēlēs ir pirmajā vietā tabulā, par septiņiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju "Carlisle United", kam ir par četrām uzvarām mazāk. Nākamajā sestdienā savā laukumā jātiekas ar septītajā vietā esošo "Grimsby Town".

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 00:39, pirms 7 gadiem
Cerams, ka Zommera personā izaugs cienīgs Vaņina aizstājējs

     [+] [-]

, 2016-11-13 08:23, pirms 7 gadiem
Parma un tik zemu ...nja..

     [+] [-]

, 2016-11-13 10:24, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Parma un tik zemu ...nja..
Nu īsti jau nav tā pati Parma. Iepriekšējā bankrotēja un šitie tip pārņēma identitāti - saistība ir apmēram tāda pati kā FK Liepājai ar Metalurgu. Bet nu jebkurā gadījumā jāpriecājas par katru, kurš spēlē, nevis deldē soliņu.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 11:37, pirms 7 gadiem
visticamāka pēc vaniņa , zommers būs LV 1 . vārtsargs

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 16:33, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: visticamāka pēc vaniņa , zommers būs LV 1 . vārtsargs
Šteinbors, Ikstens un Māliņš es teiktu ir kandidāti tuvākajā nākotnē. Ilgtermiņā, protams, jāvēl Zommeram līdz lielās izlases #1 izaugt.