Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rudņevam un Gorkšam puslaiks uzvarā, Krievijas leģionam neizšķirti

Rudņevam un Gorkšam puslaiks uzvarā, Krievijas leģionam neizšķirti
Artjoms Rudņevs ar komandas biedriem
Foto: mopo.de/Witters

Latvijas futbolistu Artjoma Rudņeva un Kaspara Gorkša pārstāvētie klubi turpina gatavoties jaunajai sezonai. Rudņeva "Hamburg" uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā un iekļuva Ziemeļu kausa finālā, savukārt Gorkša "Reading" ar 3:1 pieveica "Wycombe Wanderers". Tikmēr Krievijas pēc spēka otrajā līgā pie neizšķirtiem tika Aleksandra Koliņko, Artūra Zjuzina, Edgara Gaurača un Oļega Laizāna klubi.

Jau ceturto pārbaudes spēli pirms gaidāmās Bundeslīgas sezonas aizvadīja Artjoma Rudņeva "Hamburg", kas Ziemeļu kausa pusfinālā nepilnu 14 tūkstošu skatītāju klātbūtnē uzņēma Bundeslīgas jaunpienācēju Braunšveigas "Eintracht". Spēlē tika aizvadīti divi puslaiki pa 30 minūtēm, un Rudņevs laukumā devās otrajā puslaikā. Tieši Artjomam bija pirmā vārtu gūšanas iespēja pēc pārtraukuma, tomēr pamatlaikā vārti tā arī netika gūti. Pēcspēles sitienu sērijā "Hamburg" uzvarēja ar 4:3. Rudņevs pendeli neizpildīja. Jau rītvakar "Hamburg" finālā tiksies ar Dānijas "Kobenhavn", kas ar 2:1 uzvarēja "Wolfsburg". Hamburgas klubs ceturtajā augustā sāks cīņu par Vācijas kausu, bet 11.augustā Bundeslīgas pirmajā kārtā viesosies pie Gelzenkirhenes "Schalke".

Savukārt Kaspara Gorkša "Reading" aizvadīja tikai pirmo spēli šajā starpsezonā. Pretī stājās "Wycombe Wanderers", kas pagājušajā sezonā Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā ierindojās 15.pozīcijā. Gorkšs maču sāka pamatsastāvā un vienreiz ar galvu apdraudēja pretinieku vārtus, bet vārtsargs bumbu pārcēla pāri pārliktnim. Rezultātam esot 1:0, Gorkšs pēc pirmā puslaika tika nomainīts. Neilgi pēc pārtraukuma rezultāts tika izlīdzināts, bet "Reading" mača beigu daļā guva divus bezatbildes vārtus un uzvarēja ar 3:1. Otrdien "Reading" spēlēs pret Portugāles čempionāta jaunpienācēju "Belenenses", savukārt Anglijas pēc spēka otrās līgas sezona tiks sākta trešajā augustā pret "Ipswich Town".

Otrās kārtas spēles tika aizvadītas Krievijas pēc spēka otrajā līgā. No Latvijas futbolistu klubiem pirmais laukumā devās Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina Kaļiņingradas "Baltika", kas mājās nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Dzeržinskas "Khimik". Arī pirmajā kārtā "Baltika" nospēlēja 1:1 - viesos pret Jaroslavļas "Shinnik". Savukārt nedaudz vēlāk Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo" uzņēma Oļega Laizāna Krasnojarskas "Yenisey". Spēle beidzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Laizāns tika nomainīts mača 71.minūtē, bet Gauračs šodien spēlēja pie dublieriem, kas pārbaudes mačā ar 0:3 piekāpās Voroņežas "Fakel" tuvākajai rezervei. Spēli šodien aizvadīja arī Pāvels Šteinbors, kura jaunais klubs Zabžes "Gornik" ar 0:3 atzina Serbijas 11.spēcīgākās vienības "Donji Srem" pārākumu. Pāvels laukumā devās otrajā puslaikā un ielaida visus trīs vārtus. Jauno sezonu "Gornik" sāks jau piektdien, kad viesosies pie Krakovas "Wisla".

Izmantotie resursi:
Reading FC - The Official Site
Górnik Zabrze Sportowa Spółka Akcyjna
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...
ТОРПЕДО МОСКВА - ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ
Onedivision.ru - Футбол России: Премьер Лига,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-13 22:54, pirms 11 gadiem
Šķiet, ka Reading šīs sezonas sakarā ar Gorkšu rēķinās. Domāju, ka Championship viņam jārod vieta komandas pamatsastāvā.

Veiksmi Rudņevam rīt finālā pret dāņiem. Būtu laiks ielikt kādu golu.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.