Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņika komandai izgāztas beigas pret "Dynamo", Ontužāns nāk uz maiņu Šveicē

Rolands Eliņš

Cigaņika komandai izgāztas beigas pret "Dynamo", Ontužāns nāk uz maiņu Šveicē
Andrejs Cigaņiks. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ukrainas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Luhaņskas „Zorya”, ar 1:3 piekāpjoties slavenajai Kijevas „Dynamo”. Luhaņskas komandas rindās Latvijas futbolists Andrejs Cigaņiks palika rezervē. Savukārt Šveices komandas "St. Gallen" sastāvā uz maiņu laukumā devās Daniels Ontužāns, kurš palīdzēja pārbaudes spēlē ar 4:1 pieveikt "Aarau".

Andreja Cigaņika pārstāvētājai komandai šī bija trešā spēle Ukrainas čempionātā pēc koronavīrusa pandēmijas sākuma. Visos trīs mačos 23 gadus vecais Latvijas futbolists bija spēles pieteikumā, taču laukumā nedevās arī šodien, paliekot rezervē.

Viņa komandai pret titulēto Kijevas „Dynamo” izdevās veiksmīgas spēles pirmās trīs ceturtdaļas – pēc otrā puslaika sākumā realizētas pendeles 70. minūte tika sagaidīta ar vadību 1:0. Taču tad pāris minūšu laikā Kijevas klubs giva divus vārtus, 83. minūtē arī nonāca vairākumā un beigās uzvarēja ar 3:1.

Pirms spēles abām komandām bija vienāds punktu skaits, taču tagad „Dynamo” ir otrajā vietā līgā ar 52 punktiem, kamēr „Zorya” ar 49 punktiem ir trešajā vietā. Abas komandas tālu atpaliek no līdervienības „Shakhtar”, kurai ir 65 punkti.

Pārbaudes spēli šodien aizvadīja Šveices komanda „Xamax”, kura bez Mārča Oša sastāvā ar 4:2 apspēlēja Lozannas „Ouchy” vienību. Savukārt citā Šveices augstākās līgas komandā "St. Gallen" ar 4:1 apspēlēja "Aarau", un tās sastāvā bija Daniels Ontužāns. Latvijas jaunais spēlētājs, kurš Šveices klubā atrodas īrē no Minhenes "Bayern", devās uz maiņu 76. minūtē, kad viņa komanda jau bija guvusi visus četrus vārtus.

Šveices līga atsāksies pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
Compte Rendu : Neuchātel Xamax FCS - FC Stade...

     [+] [-]

, 2020-06-14 09:29, pirms 4 gadiem
Nevajag gari rakstīt. Pietiek ar : mūsējie rezervē.

     [+] [-]

, 2020-06-14 14:21, pirms 4 gadiem
Paldies par izsmeľošo raxtu!
Tā turpināt par Šveici!