Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Līgas labākā vārtsarga titulam nominētais Šteinbors palīdz "Arka" noturēties Ekstraklasē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Līgas labākā vārtsarga titulam nominētais Šteinbors palīdz "Arka" noturēties Ekstraklasē
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Polijas futbola Ekstraklases atpalicēju grupas 36. spēļu kārtā Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka" savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Krakovas "Wisla" vienību. Tādējādi "Arka" garantēja dalību Ekstraklasē arī nākamsezon.

Spēles rezultātu jau piektajā minūtē ar sitienu pagriezienā atklāja "Arka" pussargs Ādams Deja, kamēr 40. minūtē "Wisla" futbolisti stūra sitiena izspēles laikā panāca 1:1. Vukana Savičeviča sitienu kritienā ar galvu Šteinbors spēja atvairīt, taču bumba atlēca tieši pie Maceja Slivas, kurš to no metra attāluma raidīja tukšos vārtos.

Otrajā puslaikā "Arka" vienībai piederēja milzīgs pārsvars izdarītajos sitienos (15:2), ko izdevās pārvērst arī rezultātā uz tablo. 58. minūtē uzvaras vārtus (2:1) "Arka" labā ar spēcīgu sitienu tālajā devītniekā guva Marko Vejinovičs. Savukārt pēc 12 minūtēm Vejinovičs sev nokārtoja "dubli", uzstādot mača gala rezultātu 3:1.

Šteinbors šosezon "Arka" sastāvā aizvadījis 35 mačus. Gdiņas "Arka", kam šī bija ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs, Polijas Ekstraklases atpalicēju grupas kopvērtējumā ar 42 izcīnītiem punktiem ieņem ceturto vietu astoņu komandu konkurencē. Būtiskākais ir tas, ka pēc šodienas uzvaras "Arka" nodrošinājusi palikšanu Ekstraklasē. Lieli nopelni šeit visas sezonas garumā arī Šteinboram, kurš ir viens no trim nominantiem uz sezonas labākā vārtsarga titulu Polijas čempionātā.

     [+] [-]

, 2019-05-17 16:23, pirms 5 gadiem
Seivs gan tāds neveikls sanāca Šteinboram
https://www.facebook.com/as/videos/...