Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Metz" atgriežas Francijas augstākajā līgā, Ikaunieks joprojām nespēlē

"Metz" atgriežas Francijas augstākajā līgā, Ikaunieks joprojām nespēlē
Jānis Ikaunieks
Foto: FCMetz.com

Francijas otrās līgas čempionātu piektdienas vakarā ar zaudējumu pabeidza Jāņa Ikaunieka pārstāvētais "Metz", kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Lens" komandai.

Jānis Ikaunieks arī šoreiz palika ārpus pieteikuma, tādējādi viņš nav devies laukumā jau kopš 13. februāra. Kopumā šosezon Ikaunieks Francijas otrajā līgā piedalījās astoņās spēlēs.

"Metz" ar 56 punktiem ierindojās trešajā vietā, tikai pateicoties vairākiem gūtiem vārtiem apsteidzot ceturtās vietas ieguvēju "Le Havre", kam bija identiska punktu summa, uzvaru, neizšķirtu un zaudējumu bilance, kā arī gūto un zaudēto vārtu starpība. Iegūtā trešā vieta ļauj "Metz" pēc gada pārtraukuma atgriezties Francijas pirmajā līgā jeb Ligue 1.

Igaunijas čempionāta spēlē šovakar Vitālija Ziļa un Aleksandra Solovjova pārstāvētais Sillamē „Kalev” savā laukumā ar 2:4 piekāpās Tallinas „Flora”.Ziļs un Solovjovs devās laukumā pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes. Pirmajā puslaikā "Kalev" ielaida trīs vārtus, otrajā puslaikā pievilka līdz 2:3, tomēr 82. minūtē zaudēja gan ceturtos vārtus, gan cerības uz atspēlēšanos.

Igaunijas čempionāta kopvērtējumā Sillamē „Kalev” futbolisti ar 11 punktiem 12 mačos ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, bet „Flora” ar 24 punktiem 14 spēlēs ir ceturtajā vietā. Ziļs šosezon piedalījies visās 12 spēlēs, lielāko daļu no tām aizvadot „no zvana līdz zvanam”, un guvis divus vārtus, bet Solovjovs laukumā devies astoņās spēlēs, septiņās no tām nospēlējot visas 90 minūtes.

Izmantotie resursi:
jalgpall.ee

     [+] [-]

, 2016-05-14 01:26, pirms 8 gadiem
Mieru!
Ikas vieta ir Ligue1, ne 2

  +2 [+] [-]

, 2016-05-14 10:10, pirms 8 gadiem
Jānim jāmaina klubs, šobrìd ir tas vecums, kad obligāti ir jāspēlē....pieļauju, ka Francijā grūti - daudz melno, kuri viņu ignorē un bez bumbas spēlētājs ir 0...nav màcējis izveidot ar melnajiem pareizas attiecības, treneris arī nomainījies...jādodas uz Poliju! ...tur ir labs tramplīns tālākai karjerai!

     [+] [-]

, 2016-05-14 11:26, pirms 8 gadiem
Sitas gads Ikauniekam pa tukšo. Pirms gada šajā pat laikā viņš aizvadīja 2 spēles Ligue 1 pamasastāvā un šķita, ka nu viss ir skaidrs - Metz pamatsastāvā viņam, nu jau otrajā līgā, konkurentu nebūs daudz. Sezonas pirmajā spēlē Ligue 2 arī sāka pamasastāvā, bijis viens no aktīvākajiem spēlētājiem laukumā un tad trauma. Pēc traumas tas vairs nebija tas pats spēlētājs kas agrāk. No pamasastāva spēlētāja viņš kļuva dublieri, kuru piesaka spēlei tikai tad, ja citi rezervisti ir savainoti. Izlasē spēlēja arī slikti, izņemot pret Gibraltāru, kas arī bija vienīgais pozitīvais visā sezonā.
Galvenais tagad neatkārtot ko līdzīgu nākošsezon. Ja jūt, ka nepavilks konkurenci, tad nafig tos dublierus, jābrauc citur spēlēt