Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks atgriežas pēc savainojuma un kompensācijas laikā izrauj neizšķirtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikaunieks atgriežas pēc savainojuma un kompensācijas laikā izrauj neizšķirtu
Dāvis Ikaunieks
Foto: Zuzana Javůrková/Fcvysocina.cz

Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš savainojuma dēļ izlaida vienu mēnesi, ierindā atgriezies spoži – viņš mača izskaņā laukumā devās uz maiņu un jau kompensācijas laikā palīdzēja Jihlavas komandai mājās izraut neizšķirtu 1:1 pret Zlīnu.

17. martā Jihlava savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 0:4, un Dāvis Ikaunieks savainojuma dēļ laukumu bija spiests pamest jau 24. minūtē. Turpinājumā viņš izlaida gan Latvijas izlases pārbaudes spēles pret Fēru salām un Gibraltāru, gan vairākus Čehijas čempionāta mačus. Šodien 24 gadus vecais uzbrucējs atgriezās laukumā.

Pusstundu pirms cīņas beigām Jihlava nonāca iedzinējos – pēc centrējuma no labās malas bumba nonāca līdz Danielam Holzeram, kura sitiens bija nekļūdīgs. Laukuma saimnieku centieni atspēlēties nebija sekmīgi, un 76. minūtē laukumā devās Ikaunieks. Tā izrādījās laimīgā loze, jo latvietis kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu. Ikaunieks šajā sezonā piedalījies 21 spēlē, pretinieku vārtsargus pārspējot deviņas reizes.

Pēc tālas piespēles komandas biedrs ar galvu nometa bumbu Ikauniekam, kurš atradās uz soda laukuma robežas. Viņam izdevās tikt garām vairākiem sāncenšiem, spēcīgi triecot bumbu Zlīnas vārtos un ļaujot līdzjutējiem gavilēt – 1:1. Jihlava ar 24 spēlēs sakrātajiem 24 punktiem ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē, bet Zlīna iekrājusi par vienu punktu vairāk un ir vienu pozīciju augstāk.

Polijas čempionātā neveiksmi cieta Gdiņas "Arka", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās Gdaņskas "Lechia". Zaudētāju vārtus visu 90 minūšu garumā sargāja Pāvels Šteinbors, kurš abas reizes kapitulēja pirmajā puslaikā. Pirmos vārtus viņš ielaida, pretiniekiem izspēlējot soda sitienu un tiekot pie netraucēta sitiena ar galvu no pašas vārtu priekšas, bet "Lechia" uzvaru nodrošināja pretuzbrukumā, vēlreiz izceļoties ar sitienu ar galvu.

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 22:49, pirms 6 gadiem
Kādam ir jautājumi par pēdējo produktīvo futbolistu skolu Latvijā - Liepāja.
D. Ikaunieks un Kamešs tik kaut ko vērtu dara.
Arī Vaņins, taču viņam rit pēdējie gadi.

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 22:57, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kādam ir jautājumi par pēdējo produktīvo futbolistu skolu Latvijā - Liepāja.
D. Ikaunieks un Kamešs tik kaut ko vērtu dara.
Arī Vaņins, taču viņam rit pēdējie gadi.
Nez vai skola pie vainas! Ja cilvēks nevēlas attīstīties, un ir sajūsmā par 5vārtiem virslīgā, nekas nemainīsies! Pašiem futbolistiem ir jādomā, nevar skriet, kur aģenti uzsvilpj! Ikaunieki mums ir divi, nez vai pirmā "skrējies" uz Franciju ir ar + zīmi atzīmējams! No Liepājas vēl daži ir "mukuši".

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 23:41, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Nez vai skola pie vainas! Ja cilvēks nevēlas attīstīties, un ir sajūsmā par 5vārtiem virslīgā, nekas nemainīsies! Pašiem futbolistiem ir jādomā, nevar skriet, kur aģenti uzsvilpj! Ikaunieki mums ir divi, nez vai pirmā "skrējies" uz Franciju ir ar + zīmi atzīmējams! No Liepājas vēl daži ir "mukuši".
Janka bija izaudzis no VL. Ko var darīt, ka badīgie āfrikāņi burtiski saskaldīja Jankam kājas. Un nu jau arī psiholoģiskais ir iedragāts.
Top5 tomēr uzspēlēja.
Slēpts komentārs: Alpaville

  +2 [+] [-]

, 2018-04-14 08:17, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Šitādu figņu liek kā svarīgāko ziņu?
Vienīgais LV futbolists, kurš ārzemēs kaut ko vēl spēj izdarīt. Regulāri spēlē un sit iekšā vārtus.

     [+] [-]

, 2018-04-14 13:06, pirms 6 gadiem
Dāvis izcili spēlē Čehijas līgā viņu nevar parspēt neviens tur , viņš burtiski smejās par citiem aizsargiem , viņš bija maiņā , jo viņam nebija interesanti tikai kad ielaida golu viņi izlaida Dāvi , viņš būtu varējis nest uzvaru , bet viņš gribëja draudzīgu neižķirtu , jo viņš ir mierīgs un uz konfliktu neiet , Jānis arī jau verās vaļā , vēl nedaudz un būs okei , ar Arči paslīpējam uz akmeņiem !!