Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vārtiem bagātā mačā Reiņa Reinholda komanda spēlē neizšķirti

Vārtiem bagātā mačā Reiņa Reinholda komanda spēlē neizšķirti
Reinis Reinholds
Foto: Racing Roma

Latviešu jaunais vārtsargs Reinis Reinholds Itālijas pēc spēka trešās līgas mačā palīdzēja Romas ''Racing'' savās mājās izcīnīt svarīgu punktu pret ''Piacenza'' vienību.

Reinis Reinholds 16. spēli pēc kārtas uzsāka komandas sākumsastāvā. Šoreiz spēles sākums pa galam neizdevies, jau trešajā minūtē tika ielaisti pirmie vārti. Nepilnu pusstundu vēlāk ''Racing'' rezultātu izlīdzināja, taču jau pēc minūtes vadību, panākot 2:1, atkal pārņēma viesi. Nepagāja pat piecas minūtes, kad rezultāts atkal kļuva vienāds - 2:2.

Arī otrā puslaika pirmajās minūtes skatītājus priecēja vārtu guvums. 49. minūte pirmo reizi šajā spelē vadību pārņēma mājinieki. Dažas minūtes vēlāk trešo vārtu autors izdarīja pārkāpumu un saņēma sarkano kartīti, atstājot savu komandu mazākumā. Pārsvaru futbolistu skaita ziņā ''Piacenza'' spēja izmantot, 73. minūtē panākot izlīdzinājumu ar 3:3. Spēle tā arī noslēdzās, un Reinholda pārstāvētā ''Racing'' ieguva svarīgu punktu cīņā par palikšanu Lega Pro līgā.

Reinholdam šī bija 16. spēle pēc kārtas, kurā viņš ir devies laukumā sākumsastāvā. Viņa pārstāvētais klubs Romas ''Racing'' ar 29 punktiem 35 spēlēs atrodas pēdējā pozīcijā un turpina cīņu par vietas saglabāšanu Lega Pro līgā.