Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam ielaista pendele un minimāls zaudējums pret "Basel"

Rolands Eliņš

Vaņinam ielaista pendele un minimāls zaudējums pret "Basel"
Andris Vaņins
Foto: Photos-People.ch

Šveices čempionātā "Sion" vārtus veiksmīgi sargāja Andris Vaņins, turnīra līderei "Basel" ļaujot sevi pārspēt vien ar 11 metru soda sitienu (0:1).

Andra Vaņina pārstāvētā „Sion” ar 0:1 piekāpās „Basel”, kura tādējādi atguva līderpozīcijas Šveices čempionātā. „Basel”, kura Eiropas līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē izgāzās pret „Valencia” (0:5), arī šodien izglābās tikai ar 11 metru soda sitiena palīdzību (1:0). Pendele tika realizēta 71. minūtē, kad Vaņins lēca sitiena virzienā, taču neaizsniedzās līdz bumbai. Vēlāk 80. minūtē Vaņins glāba komandu no teju droša vārtu zaudējumu, taču mača izskaņā zaudēts tik un tā.

Nauris Bulvītis, par kura līguma pagarināšanu šodien paziņoja „Aarau”, vakar kopā ar komandu cieta zaudējumu „Thun”. Bulvītis šajā mačā izcēlās ar dzelteno kartīti, un šis zaudējums „Aarau” arvien drošāk nostāda astotajā vietā, kamēr sepītajā vietā esošā „Thun” to pasteidz par septiņiem punktiem.

Kazaņas „Rubin” sastāvā šodien nebija Artūra Karašauska, bet Kazaņas komandu turpina vajāt neveiksmes– šoreiz ar 0:2 atzīts „Kuban” pārākums. Vakar Krievijas Prmejerlīgā spēli aizvadīja arī CKSA (1:0 pret „Ural”), taču Aleksandrs Cauņa, kurš atgūstas no savainojuma, pieteikumā nebija iekļauts. Savukārt Baltkrievijas čempionātā pārliecinošu uzvaru pār „Gomel” guva Germana Māliņa BATE, tiesa, latviešu vārtsargs mača pieteikumā nebija iekļauts.

Savukārt Polijas Ekstraklasē spēles vakar aizvadīja visi latviešu futbolistu pārstāvētie klubi, taču tikai Eduards Višņakovs izgāja laukumā Mūsu uzbrucēja klātbūtne gan neglāba „Widzew” no zaudējuma ar 0:1, un Višņakovs spēles beigās neizdevās izmantot divas labas iespējas. Bez Pāvela Šteinbora vārtos (savainojums) arvien zemāk turnīra tabulā slīd „Gornik”, kurš vakar ar 0:3 piekāpās „Lech”. „Gornik” pēc sezonas pārtraukuma ziemā ieņēma pat otro vietu, taču nu atkritusi uz septīto.

Polijas 1. līgā uz maiņu laukumā devies Daniils Turkovs, palīdzot „Belchatow” nospēlēt neizškirti pret „Termalica” (1:1). Turkova komanda gan saglabā otro vietu šajā līgā un ir labās pozīcijās, lai cerētu uz vietu Ekstraklasē nākamsezon. Armēnijā Andreja Perepļotkina „Ararat” ar uzvaru 1:0 vakar nostiprināja savas līderpozīcijas vietējā čempionātā. Tuvāko sekotāju tā apsteidz par astoņiem punktiem.Savukārt Lietuvas A līgā vakar rezervē palika Mihails Ziziļevs, noskatoties, kā ar 1:0 uzvaru izcīna viņa „Granitas”.

     [+] [-]

, 2014-04-13 17:36, pirms 10 gadiem
gandrīz katrā spēlē pendeles

  +1 [+] [-]

, 2014-04-13 18:11, pirms 10 gadiem
Māliņš ārpus pieteikuma - tas liecina,ka viņam jāmeklē jauna komanda vai kāda trauma?

     [+] [-]

, 2014-04-14 00:10, pirms 10 gadiem
Žēl, ka Māliņu pēc kļūdām tomēr atkal atsēdinājuši malā un šoreiz pat pieteikumā nav bijis. Ir tur tas Baltkrievijas izlases kandidāts, kurš tika ņemts kā potenicāls pirmais numurs, bet kāpēc pat rezervē Germana nebija? Pļutkam pavisam reālas izredzes izcīnīt zeltu Armēnijā - tas priecē.