Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bulvītis uz gadu pagarina līgumu ar Šveices "Aarau"

Bulvītis uz gadu pagarina līgumu ar Šveices "Aarau"
Latvijas izlasē Nauris Bulvītis ir aizvadījis 14 spēles un guvis vienus vārtus
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlases aizsargs Nauris Bulvītis līdz nākamās sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar "Aarau", vēsta Šveices kluba mājaslapa.

Nauris Bulvītis Šveices "Aarau" pievienojās šoziem, vispirms atrodoties pārbaudāmā spēlētāja statusā un pēc tam jau parakstot arī līgumu. Bulvītis ar "Aarau" noslēdza līgumu līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Latvijas izlases aizsargs Šveices Superlīgā ir piedalījies visās 12 spēlēs, 11 no tām sākot pamatsastāvā. Bulvītis ir nopelnījis divas dzeltenās kartītes. "Aarau" Šveices Superlīgā ar 34 punktiem 29 spēlēs desmit komandu konkurencē ieņem astoto vietu. Pozīciju zemāk atrodas Andra Vaņina pārstāvētā "Sion", kura 28 mačos ir izcīnījusi 27 punktus.

Rīgā dzimušais Bulvītis ārzemēs ir pārstāvējis tādus klubus kā Lietuvas "Šiauliai", Skotijas "Inverness" un Slovākijas "Spartak", savukārt pēc atgriešanās no Trnavas pievienojās Jūrmalas "Spartakam", kas tobrīd vēl spēlēja tikai 1.līgā.

Pēc diviem gadiem Jūrmalā Bulvītis aizvadītajā vasarā parakstīja trīs gadu līgumu ar Rīgas "Skonto", bet neizmaksātas algas dēļ starpsezonā pieprasīja brīvā aģenta statusu.

Izmantotie resursi:
FCA - Fussball-Club Aarau


, 2014-04-13 13:49, pirms 10 gadiem
Laba ziņa,līmenis krietni augstāks nekā Virslīgā.
, 2014-04-13 14:00, pirms 10 gadiem
Apsveicu un pelnīti
, 2014-04-13 14:54, pirms 10 gadiem
Labas ziņas un apsveicu!
, 2014-04-13 16:08, pirms 10 gadiem
Super! Garants vēl vienu gadu spēlēšanai augstā līmenī. Jācenšas pa šo laiku sevi maksimāli labi pierādīt, lai šveicieši vēlētos arī pēc tam paturēt.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.