Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam neizšķirts līderu duelī

Andrejs Siliņš

Vaņinam neizšķirts līderu duelī
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola valstsvienības vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" vienība pirmdien Šveices Izaicinājuma jeb pēc spēka otrajā līgā spēlēja neizšķirti 1:1 pret tabulas otrajā vietā esošo "Neuchatel Xamax".

"Zurich" pēc ziemas pārtraukuma pirmajā spēlē zaudēja "Servette" (1:2), un arī šodien neizdevās izcīnīt panākumu. Mājās uzņemot "Neuchatel Xamax", kas tabulā atrodas otrajā pozīcijā, cīrihieši jau astotajā minūtē izvirzījās vadībā, tomēr otrā puslaika vidū viesi panāca izlīdzinājumu, un mačs beidzās ar rezultātu 1:1. Andris Vaņins sargāja "Zurich" vārtus visa mača garumā.

"Zurich" turnīra tabulā pēc 20 spēļu kārtām ar 49 punktiem atrodas drošās līderpozīcijās, bet "Neuchatel Xamax" kā tuvākā sekotāja atpaliek par deviņiem punktiem.

Nākamo spēli "Zurich" aizvadīs jau sestdien, kad izbraukumā tiksies ar Artūra Karašauska pārstāvēto "Will", kas tabulā ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē.